Akü hemen boşalıyor yardımm..
Reklamlar
-
Arkadaşlarr.. Moturun aküsü çok eski değil çokta yeni değil.. Motoru vurdurarak çalıştırıyorum sonra bir süre zor gaz yiyo ve bazen stop ediyo ve tekrar vurdurmadan çalışmıyor.. akü ışığıda zayıflıyor.. Vurdurup çalıştırıyorum 10 dk yol gidiyorum stop edip marşa basıyorum süper çalışıyor ama yarım saat sonra marşa basınca çalışmıyor.. Sorun aküde mi ? elektrik tesisatında mı anlıyaladım .s eğer sorun tesisattaysa boşuna aküye para vermek istemiyorum.. eğer aküde bi kaçak varsa yenisini alıcaz mecbur.. sizce sorun nerdir ?
Reklamlar
-
Ya konjektör aküyü şarj etmiyor , yada akün şarj tutmuyor ...
Anlamıyorsan bir elektrikçiye baktırsan anlaşılır...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
-
Geciktirici at bir tane içine......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
-
Akünün sarj tutmama gibi bi olayı var mı ? Konjektörden olsa hiç sarj etmez.. sarj ediyor ama hemen boşalıyor...
Geciktirici güzel :D
-
şimdi şöyle. akü bazen sorunlu olur konjektörü bozar. Konjektörde bozulursa fazla akım üğretir ve akünün içindeki sıvıyı kaynatarak aküyü keser. Akü şarj yemez. Bu tarz bi durumun başlangıcında olduğunu düşünüyorum elektrik tesisatına aciiiiiilen baktırmanı öneriyorum
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
Alternatörden kaynaklı olabilir mi?
Motosikletli Kaplumbağa...
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
şimdi şöyle. akü bazen sorunlu olur konjektörü bozar. Konjektörde bozulursa fazla akım üğretir ve akünün içindeki sıvıyı kaynatarak aküyü keser. Akü şarj yemez. Bu tarz bi durumun başlangıcında olduğunu düşünüyorum elektrik tesisatına aciiiiiilen baktırmanı öneriyorum
Pekii Sıvıları tamamladık, Akü sarj cihazım var.. sarjınıda doldurduk. Bu tesisattaki arıza şase mi ? yoksa başka bişey mi ?
-
aküyü ve şarjı ölmek lazım nerde aksaklık belli olur ölçüm yaapabiliyorsan ölç veya oto elektirkçisine göster ölçümle arıza nerde belli olur
-
Mersin İl Temsilcisi
benimki de boşalmıyor bir türlü :X
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Aynısını yaşadım bende.
Ölçümlerde herşey sağlıklı görünüyordu. Delirmeye ramak kala aküyü söktüğümde bir bölgenin şişmiş olduğunu gördüm. Yenisini alınca akıl sağlığım yerine geldi.
-
akü hatalıdır ölü ele geçmiş:D
-
Kaçak varsa yapabilir bu dediğini ama en kolayı önce başka bi akü ile dene bakalım aküden mi kaynaklanıyor.
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Geciktirici at bir tane içine......
neredende aklına geliyor yav, marka verelimmi
-
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
en güzeli bir elektrikçiye göstermek,bakarsın kalp masajı ile kurtulur
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
elektrikçiye götür. Akünün garantisi varsada aldığın yere götür hemen değişimini yapar
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
-
kefeeee adlı üyeden alıntı
elektrikçiye götür. Akünün garantisi varsada aldığın yere götür hemen değişimini yapar
Motoru aldığım yer bile battı usta :D ne aküsü ne garantisi :D
-
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
kardeş senin elektrikçiye gideceğin yok. sana basit bir kontrol yöntemi yazayım. motorla evine geldiğinde ( akün dolu olacak ya) akünün kutup başını sök. gece öyle kalsın. sabah motoruna bineceğin zaman kutup başını yerine tak. bak bakalım motorun çalışacakmı. eğer çalışıyorsa sistemde bir arıza var yok eğer çalışmıyorsa akün sizlere ömür.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)