Arkadaşalar ben ybr ye modifiye yapmak istiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.bi de modifiyeli ybr resmi elinde olan varsa konuya eklesin bi görelim ona göre fikir edinelim.
Arkadaşalar ben ybr ye modifiye yapmak istiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim.bi de modifiyeli ybr resmi elinde olan varsa konuya eklesin bi görelim ona göre fikir edinelim.
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
Modifiye CBR gördüm de, YBR'a hiç rastlamadım. Ne tarz modifiye var aklında, performans mı yoksa görünüm mü?
performans yapmak istemiyorum şu an motorun orjinalini bozmak istemiyorum.hem garanti kapsamından çıkmasın diye.sadece görüntü istiyorum performansı iyi motorun şu an daha açılmadı motor zaten 6 binde bana göre açılmadı.bi kaç kere uzun yol yapmam lazım mesela edirne erikli arası.(git gel 500 ü buluyo.)performans istesem motorumun cc sini büyültürüm orjünalüni bozmaya gerek yok.
http://http://www.hemenpaylas.com/do...rr0qa.jpg.html
bu adanada modifiye edilmiş bir ybr... mersinde de bi tane görmüştüm aynısı.. fena olmuyo..
CBR 600F Honda,
Ön dişliyi küçültüm 1.-2.-3. viteslerin uzamasını sağlayabilir veya arka dişliyi değiştirerek 4.-5. viteste daha da hızlanmasını sağlayabilirsin. Fakat en son yapacağın 120 dir unutma ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Konu başlığı teknik bilgiler forumuna taşınmıştır. Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için silinmiştir.
************** Site Yöneticisi: Skullhunter **************
MeTaL adlı üyeden alıntı
ben onu sormuyorum ki performans değil benim derdim.
sadece görüntü.
link çalışmıyor...PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
link çalışmıyorgurzan adlı üyeden alıntı
-Böyle bir şey mi istiyorsun.
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
evet aynen dostum.nerde bizim ybr ci arkadaşlar.
mynet ilanları karıştırırken gördüm bu resimleri.... (mynet ilanlarda aratırsan yamaha ybr 125 diye hemen o çıkar karşına)
-mersinden biri istersen bir ara görüş neler yapmış öğren....
Otomot.NET Kurucusu - Tamindir.com Çalışanı - Siyahinazuma.com sahibi
tamam saolasın
al birtane 2. el hayabusa giydir kimse farkına varmaz
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hiç yaratıcı değiliz biz ybr ciler.umduğum gibi çıkmadı artık ben yaparsam koyarım fotoları.
bi tanıdığımda tam aradığın gibi bi ybr var hafta sonuna resim çekip ekleyeyim sadece dıştan oynanmış bi motor ...
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
eyvallah bekliyorum.
Hortlamış bi konu yine
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)