Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

elektrik ve boğulma

REKLAM ALANI
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    merhaba arkadaşlar motorumun bugun üst elektrik sistemini sıfırladım fakat korna sinyal farlar çalışmıyor ama arka fren lambası calısyor elden marşla calıstra bliyorum motoru acaba nerede hata yaptım

not : ana tesisattan gelen coklu soket olmadığı icin tek tek kabloları aynı renk olana bağladım

ve arkadaşlar hava filtrem yırtıktı onu komple tamir ettim sapa sağlam oldu ama son hızda giderken bazen boğuluyor gazı bırakmazsam stop ediyor bunların cevabını verirseniz cok sevinirim iyi akşamlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    1. Elektrik tesisatinda ne yaptigini tam bilmiyorum ama role ve sigortalari dogru bagladinmi bakman lazim
    2. sanirim hava filren rahat calismiyor , iyice kontrol ettikten sonra hava ayari yapilmasi lazim
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    role zaten sokatli tes bağlama gbi bi durum yokki normal bagladım tesisatı sigorta yok direk bağlı aküde

Motosikleti
    2008 R6
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar motorumun bugun üst elektrik sistemini sıfırladım fakat korna sinyal farlar çalışmıyor ama arka fren lambası calısyor elden marşla calıstra bliyorum motoru acaba nerede hata yaptım

not : ana tesisattan gelen coklu soket olmadığı icin tek tek kabloları aynı renk olana bağladım

ve arkadaşlar hava filtrem yırtıktı onu komple tamir ettim sapa sağlam oldu ama son hızda giderken bazen boğuluyor gazı bırakmazsam stop ediyor bunların cevabını verirseniz cok sevinirim iyi akşamlar...
    arkadaşım bu motorlar ( diye başlıyorum başıma çok geldiğinden )) ) Genel olarak yedek parçacıdan aldığın tesisat ile orjinal üstündeki tesisatın kablo renkleri birbirine uymuyor. Sıklıkla görülen aynı renkler siyah ( pozitif)ve yeşil ( negatif yani şase) kablolar.. Diğerleri insanı hataya götürüyor. Soket kafaları uymuyor ise tek tek kabloları kendi yapacağın bir ampüllü kalemle kontrol etmektir. Ayrıca kendine aküden çekilmiş bir + kutuplu mil ve şaseden bağlanmış bir mil olacak )))) şöyle diyim 1 metre kablo ucuna bildiğimiz bisiklet cant telini bağla ucunu sivrilt kullan. ( elektronikçilerin ölçüm cihazında kullandıkları gibi ) her kabloyu kontrol et )))))

ferrari_gani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4 ruhlu karakaçan enduro&touring&race GETZZZ
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar motorumun bugun üst elektrik sistemini sıfırladım fakat korna sinyal farlar çalışmıyor
    fazla sıfırlamışsın hocam

bağlantılarda hata yapmışsındır yada kabloları çekerken temassızlık olmuş olabilir. korna far sinyal çalışmıo demişsin, oraların bağlantılarını bi kontrol et derim.

hava filtresine gelince de tamir ettirdim derken neyi kastediosun? tamir edilirken daha beter tıkanmış olabilir. başka bi filtre ile dene
    dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın

Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    kabloları yaptım sase kablosu cıkmıs tessatta dikkat etmemişim akşam akşam hava filtresinin hortumu yırtılmıstı gidip yenisini alana kadar bantladım genelde öyle yapıyorum yrtılınca yani hava filtresi dısında karburatöre giden hava yok arkasdaslar yorumlar icin teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)