Merhaba arkadaşlar, Derbi Senda sağ sinyal camı arıyorum, orjinal olmasına gerek yok benzerde olabilir; nerede bulabilirim? Bildiğiniz bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...
Fotoğraf aşağıdadır;
Merhaba arkadaşlar, Derbi Senda sağ sinyal camı arıyorum, orjinal olmasına gerek yok benzerde olabilir; nerede bulabilirim? Bildiğiniz bir yer varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...
Fotoğraf aşağıdadır;
[B][I]Ölüme değil, ölene dek...[/I][/B]
Alıntılar;
[I]'4 teker bedenimi,iki teker ruhumu taşır'[/I]
sinyali komple almak daha kolay olmaz mı?
Drift Religion
Sinyali yerinden sök ve eline alıp sirkeciye git.
Ya camını bulursun yada aynı yuvaya takabileceğin yeni ucuz bir sinyal alırsın.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ümraniye dudulluda aktaş motor
4 lü takım 15 tl civarına bir sürü çeşit var.illaki bir takımı olacaktır
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Bencede en mantıklı çözüm sinyali söküp sirkeciye gitmen.
Orada mutlaka bulursun.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Eyong, babaçi, SinanAksu ; yardımlarınızdan ötürü teşekkürler. En kısa sürede söylediğiniz gibi yapacağım..
Alıntılar;
Kadıköy' den sirkeciye gitmek gelmek yol + zaman kaybı + takacağın yenisinin dandik oluşu ve içine sinmeyecek olması vs vs hepsi üst üste eklendiğinden sanki orjinalini almak daha kestirme bir çözümmüş gibi geliyor.
Bugün Sirkeci'ye gittim motorcular sokağında sinyali sordum fakat bulamadım. Aktaş motoru da telefonla aradım, onların da ellerinde yokmuş. Nette araştırırken Asya AS 200 GY-2 modeli ile çok benzer olduğunu farkettim, o da tek vidalı. Sanırım sadece renk farklı. Yakından incelemem lazım. Asya Motor parçaları satan bir yer var mı Kadıköy veya civarında?
Alıntılar;
bende bu sinyal camından hatta sinyalde de var istersen yardımcı olabilirim 5325836515 mesaj atmayınız arayınız aynı motor bende de var ve bolca yedek parça ararsan lazım olanı temin edebilirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)