Merhaba
şöyle bir ses sistemine heves ettim
ancak aküm kaldırır mı bilmiyorum zira fabrika çıkışı aküm mevcut.
siz ne dersiniz?
http://www.easy-motorcycle.com/motor...12v-p-218.html
Merhaba
şöyle bir ses sistemine heves ettim
ancak aküm kaldırır mı bilmiyorum zira fabrika çıkışı aküm mevcut.
siz ne dersiniz?
http://www.easy-motorcycle.com/motor...12v-p-218.html
motorda müzik sistemini sevmiyorum....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
böyle bişey motora takılırmı hiç arkandan kıroya bak derler boşver böyle işleri madem çok istiyosun tek kulaklıkla tak mp3 ünü dinle şarkını
Tabiki Motora bunu takabilirsin akünde konjektöründe gayet güzel kaldırır
Tüketim değerleri gayet makul ancak dikkat etmen gereken nokta motor çalışmaz haldeyken aküden bu sistemi çalıştırıp müzik dinlersen sonra marş basamazsın bu nedenle motor çalışırken kullanabilirsin
●Rated power input: 15W
●Max power input: 30W
distorsion %5'den küçük demiş, bu sinyal/gürültü oranı ise sony'de falan %0.1-0.2'den küçük arasıdır. Hışırtı yapar hoparlör,ancak yüksek seste keyif ferir.
Öyle değilse iyi sistem, motosikletin elektrik sistemine bağlanmadan artı akü ile birlikte kullanılabilir.
çevreye de saygili olmak lazim tabi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
çok rahatlıkla kaldırır bu sistemlerle alakam çok oldu şarj olmadan 7amperlik akü 15 saat rahat götürüyo motorda şarj olacağı için sürekli çalışır zararı olmaz
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
ilginize çok teşekkürler
peki o zaman şu konuda hem fikiriz, "akü bunu kaldırır" zaten şehiriçinde ya da kısa süreli sürüşlerde pek de kullanmayacağım varsayılırsa hiç sorun yok gibi duruyor.
diğer sorulara geçelim :
1) 2x100 watt diyor, böylesine bi güç gereksinimi ve boyuttan bu ses çıkar mı? çıkarsa bizim bildiğimiz 200 watt mı eder ve gerçekten de egzost ve rüzgar sesini bastırır mı?
2) söz konusu amfiyi nereye koyucam, sele altı uygun mudur?
3) %5 distortion isteğe bağlı özellik değil mi, istemesem kapatamaz mıyım? kapatamazsam kalite çok mu kötü olur ?
Katılıyorum, motora küçükte olsa hoparlör taktırmak biraz garip kaçıyor. Zira araba gibi 4-5 kişi binemediği için sadece kendine bir i-pod alsan, hadi bir de arkanda oturan kişi için ek kulaklıklardan alsan daha mantıklı. Zevkler ve renkler tartışılmaz evet ancak motor kullanırken gerek rüzgar gerekse çevre etkenlerden dolayı kaliteli ses ortamı sağlanamıyor. Ses sirkülasyonu kapalı bir ortamdaki gibi (misal araba) sağlıklı olmadığı için bu hoparlörlerin sesi sonuna kadar açılıyor. Bundan dolayı çevreyi aşırı rahatsız ediyor ve gürültü kirliliğine neden oluyor seyir halinde iken. Söz meclisten dışarı, Ankara'da oturan varsa 7.caddedeki hoparlörlü motorlardan ne çektiğimizi iyi bilirler. Gerçi artık ceza uygulamasına geçildi, çok rahatız. Desteklediğim tek ceza tipi. Müziği kendine mi dinliyorsun yoksa radyo programcılığı mı yapıyorsun belli değil.
Konu taktırıp taktırmama değil elbette ancak bana sorarsan buna vereceğin parayı gidip kaliteli bir mp3 ve geniş ağızlı bir kulaklık alman olacaktır.
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
arkadaşlar sorduklarıma ek olarak önerebilceğiniz marka vs. varsa tavsiyelerinizi alabilirim ya da böylesine bir teferruata girişmeden ankara'da yapabilecek yer.
Takılır ancak kask takılı iken ne kadar keyif veririr o da tartışılır.
Cihaz özellikle motosiklet kullanımı için tasarlanmadığından hoparlörlerin suya karşı dayanıklı olduğunu sanmıyorum.
Şahsi görüşüm. Fuzuli bir aygıt
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
cihaz motosiklet olarak tasarlanmış zira bağlantı aparatları da mevcut ancak su geçirmezlik konusunda haklısınız zira muadili birkaç ürün de su geçirmez ibaresi vardı lakin bunda bulamadım.
bunu her türlü kaldırır sorun olmaz.. ben oto teybi taktığım günü bile hatırlıyorum
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)