Küçükçekmece tarafında oturanlar yardım lütfen
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba benım bir çalınan motorum vardı ruhsatıyla bu gun kuçukçekmeceye geldim trafıkten çekmek için amarandevu almam gerekiomuş bu nedenle işimi göremedim.
Asıl mevzu burda başlıyor. Küçükçekmece belediye binasına (sarı bir bina) yakın oturanlar orada bır ınternet cafe var led tabelalı yolunuz düşerse bu akşam mutlaka ARTUN KARAYILMAZ adına bir ruhsat var mı diye sorun.
ÇALINAN motorumun ruhsatını bu internet cafede düşürdüm sanırım:(.Dominos pizaya yakın bi yerde internet cafe.
DOMİNOS PİZANIN TERAS KATI VAR sanırım sefakoy die de geçio.
Reklamlar
-
sefaköy tarafına cıkarmıyım bilmiyorum ama bugun o tarafa gidersem kesin sorucam ne renkti ve kimin adına ruhsat alabileyim eger ordaysa.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 ----------
kardes ben dısarı cıkıyorum bilgiyi vermemişsin artıkın yarın bakarım yazarsan.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
-
dostum mesajı yazdıktan sora bı arkımın yolu da o tarafa düşüomuş hemen ben de gittim ineternet kafeede kalmış ruhsat aldım geri döndüm gene de ilginiz için teşekkürler sağolun.nbu arada dönüşte metrobus bozuldu
-
artun17 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba benım bir çalınan motorum vardı ruhsatıyla bu gun kuçukçekmeceye geldim trafıkten çekmek için amarandevu almam gerekiomuş bu nedenle işimi göremedim.
Asıl mevzu burda başlıyor. Küçükçekmece belediye binasına (sarı bir bina) yakın oturanlar orada bır ınternet cafe var led tabelalı yolunuz düşerse bu akşam mutlaka ARTUN KARAYILMAZ adına bir ruhsat var mı diye sorun.
ÇALINAN motorumun ruhsatını bu internet cafede düşürdüm sanırım:(.Dominos pizaya yakın bi yerde internet cafe.
DOMİNOS PİZANIN TERAS KATI VAR sanırım sefakoy die de geçio.
KONUYU kaldırabilirsiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)