güzelmiş
güzelmiş
kesinlikle harika bişey yaptığımız bütün hızı gösteriyor mu yoksa max bi ayarı var mı 150 den sonrasını göstermiyo gibi.
199 km/saat veya mil/saat'e kadar gösteriyor.
Yani maksimum 1609 X 199 = 320 km/saat
Bilmiyorum bu hızlara ulaşan var mı bu forumda
Maksimum hız, ortalama hız, tripmetre, odometre, saat, kronometre, geri sayım, termometre gibi özelliklerini hiç saymıyorum bile.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Abi bu hız göstergesi bisiklet için uretilmistir arkadasında dediği gibi ama motorda kullanmış motorda bu aleti kullanılamaz yanlış hız gösterecektir çünkü bunların hızı ölçme prensipleri 21 inç bisiklet jantlarinin çevresiyle tur sayısı kendi icinde çarpar bun yolu kaç saniyede aldığını bulur burdan saatteki hızını bulur fakat motorsiklet tekerleğinin çevresiyle bisiklet tekerinin cevresinin bir olmayacağı için doğru ölçüm yapmaz kullanmanızı önermem motorda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:55 ----------
Lastiğin cevresi alete girilebiliyormus sanırım o zaman kullanilabilir
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
Konuyu en başından okusaydınız daha iyi olurdu
Dünyada onlarca belkide yüzlerce değişik bisiklet lastiği olduğu gibi, neredeyse yüzlerce çeşit motosiklet jant-lastik kombinasyonu var. Böyle bir cihazın sadece bir lastik ölçüsü için kullanılabilir olduğunu düşünmek biraz yanlış oldu arkadaşım.
Ayrıca dediğim gibi. GPS ile gösterge verilerini kontrol ettim. O kadar sağlıklı gösteriyor ki benim sürat saatim niye böyle göstermiyor diye ağlayabilirsiniz bile
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
O zaman sorun yok ben standart bı ölçüde üretilmiştir diye düşündüm kullanilimimda sorun olmayacaktır o zaman
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
yarın alıcağım bundan 150 yi geçince lastikten fırlamasın mıknatıs
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)