Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ybr far lambası Acil Yardım!!!

Motovento
    REKLAM ALANI
    mcfirat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr
    merhaba konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama
    uzun zamanıdır ybr city önfar ampülünü arıyorum ama bir türlü bulamadım
    konuyla bilgili olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
    bu ampülü nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum
    ampulu 55 watt kullandığımızda şarj yapmıyor ve akü bitiyor
    yarın birgün diğer ybr city kullanan arkadaşlarda aynı duruma düşecekler
    o yüzden onlar içinde bir çözüm olması dileğimle.

philips 12volt h4 35 . 35 watt
    osram 12volt h4 35 . 35 watt

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    şuan bnim ybr de 55 walt kullanıyorum ve sorun yaşamadım.....35 walt orjinali ama aramadım....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    ybr
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuan bnim ybr de 55 walt kullanıyorum ve sorun yaşamadım.....35 walt orjinali ama aramadım....
    sorun yaşamadım derken benim akü 5 watt şarz yapıyorum 4,ncü günde şarz bitiyor lambayı devre dışı bıraktığımda aküye gelen şarz 14 volt lamba devreye girince 11,12 volt oluyor birde malüm kış olduğundan dolayı evden işe işten eve düzenli şarz olmuyor bende orjinalliği bozulmasın diye özellikle bu 35.35 watt olanından arıyorum. yabancı sitelerde kıyamet gibi ama türkiyede yok
    veya ben bulamadım zaten adam gibi motor parçası satanda yok.

mayildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 abs
    Şayet istanbul'daysan güneşli oktay motorda var.

Hatta 55w takarsan daha iyi ama far açma kapama düğmesi lazım. Akünün bitmemesi için ilk çalıştırmada ve motoru durdurmadan önce farı kapatmak lazım.
    Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

sgurdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500
    şuna bi bak uyar heralde olmazsa başka ürünlerde var
    http://www.rialli.com/urunler/motors...li-beyaz-isik/

Motosikleti
    ybr
    Alıntı mayildiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şayet istanbul'daysan güneşli oktay motorda var.

Hatta 55w takarsan daha iyi ama far açma kapama düğmesi lazım. Akünün bitmemesi için ilk çalıştırmada ve motoru durdurmadan önce farı kapatmak lazım.
    oktay motor arandı yokmuş ordada.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 ----------

Alıntı sgurdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuna bi bak uyar heralde olmazsa başka ürünlerde var
    http://www.rialli.com/urunler/motors...li-beyaz-isik/
    öncelikle teşekkür ederim bu ampulu denedim 7,5 tl orada ucuzmuş
    el feneri bile bundan iyi ışıtır markası yok basit çin malı bir ampul.

Motosikleti
    ben far düğmesi yaptım belki bu sebebten akü bitme sorunu yaşamadım... bence ampül bulamıyorsan far düğmesi tak sorun çözülsün....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    ybr
    ben far düğmesi yaptım belki bu sebebten akü bitme sorunu yaşamadım... bence ampül bulamıyorsan far düğmesi tak sorun çözülsün....
    ben orjinalliği bozulmasın diye takmıyorum düğmeyi hem görünürlük ve fark edilme açısından hayati önem taşıyor o yüzden aramaya devam ediyorum
    bakalım ne zaman bulacağım

Motosikleti
    Alıntı mcfirat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben orjinalliği bozulmasın diye takmıyorum düğmeyi hem görünürlük ve fark edilme açısından hayati önem taşıyor o yüzden aramaya devam ediyorum
    yarin bende zenon alabilirim ama net değil.. zenon almaya sanayiye gidersem senin bakacağım... bulursam 2 adet alırım... marka fark edermii...

mayildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 abs
    Akşam eve gidince bir bakayım, benim söktüğüm 35W ampül duruyorsa sana verebilirim.
    Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    sorun yaşamadım derken benim akü 5 watt şarz yapıyorum 4,ncü günde şarz bitiyor lambayı devre dışı bıraktığımda aküye gelen şarz 14 volt lamba devreye girince 11,12 volt oluyor birde malüm kış olduğundan dolayı evden işe işten eve düzenli şarz olmuyor bende orjinalliği bozulmasın diye özellikle bu 35.35 watt olanından arıyorum. yabancı sitelerde kıyamet gibi ama türkiyede yok
    veya ben bulamadım zaten adam gibi motor parçası satanda yok.
    bostancı sanayide bu 35/35W'lık h4 halojenlerden bulabilirsin. bende cbr125'ime 2 adet takmıştım bunlardan. piyasada osram ve narva marka olanları mevcut. 8 - 9 ay kadar gece/gündüz çifti açık şekilde kullandım, aküde sıkıntı yaratmadı.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    zamanında aynı ampulü titana takmıştık..üstünden çıkan 35 w olmasına rağmen biz daha iyi aydınlatır düşüncesiyle 55/60 w olanı takmış 5 dakika sonra yeniden sökmüştük..motorun alternatörü o ampulü kaldırmamış,35 w kadar bile ışık alamamıştık..
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    ybr
    yarin bende zenon alabilirim ama net değil.. zenon almaya sanayiye gidersem senin bakacağım... bulursam 2 adet alırım... marka fark edermii...
    öncelikle çok teşekkür ederim
    marka tercihim philips ve osram var ise irtibata geçelim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------

Alıntı overcloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bostancı sanayide bu 35/35W'lık h4 halojenlerden bulabilirsin. bende cbr125'ime 2 adet takmıştım bunlardan. piyasada osram ve narva marka olanları mevcut. 8 - 9 ay kadar gece/gündüz çifti açık şekilde kullandım, aküde sıkıntı yaratmadı.
    çok teşekkür ederim istanbula hemen haber salıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------

Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zamanında aynı ampulü titana takmıştık..üstünden çıkan 35 w olmasına rağmen biz daha iyi aydınlatır düşüncesiyle 55/60 w olanı takmış 5 dakika sonra yeniden sökmüştük..motorun alternatörü o ampulü kaldırmamış,35 w kadar bile ışık alamamıştık..
    evet sonuçta motorun fabrikasyon montajı o şekilde büyük ampulu kaldırmıyor
    keşke 55/60 watt ampuller kullansalar hiç sıkıntı olmazdı oto elektirikçilerde
    kıyamet gibi.

Motosikleti
    ybr
    nihayet buldum ve sipariş ettim. Benden sonra bir çok arkadaş bu ampulu arayacaktır onlarada kolaylık olması dileğimle, bu yazdıklarım yardımcı olur herhalde
    ilk önce osram sitesine giriyorsunuz oradan hangi şehirde kalıyorsanız o şehrin
    osram bayinin adresini öğrenip sipariş veriyorsunuz
    ampulun sipariş kodu osram 64185 35/35 waat ybrcity lerde ve kare farlarda kullanılandan.
    sorusu olan arkadaşlar olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi günler.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)