ybr far lambası Acil Yardım!!!
-
merhaba konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama
uzun zamanıdır ybr city önfar ampülünü arıyorum ama bir türlü bulamadım
konuyla bilgili olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
bu ampülü nereden bulabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum
ampulu 55 watt kullandığımızda şarj yapmıyor ve akü bitiyor
yarın birgün diğer ybr city kullanan arkadaşlarda aynı duruma düşecekler
o yüzden onlar içinde bir çözüm olması dileğimle.
philips 12volt h4 35 . 35 watt
osram 12volt h4 35 . 35 watt
Reklamlar
-
şuan bnim ybr de 55 walt kullanıyorum ve sorun yaşamadım.....35 walt orjinali ama aramadım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
şuan bnim ybr de 55 walt kullanıyorum ve sorun yaşamadım.....35 walt orjinali ama aramadım....
sorun yaşamadım derken benim akü 5 watt şarz yapıyorum 4,ncü günde şarz bitiyor lambayı devre dışı bıraktığımda aküye gelen şarz 14 volt lamba devreye girince 11,12 volt oluyor birde malüm kış olduğundan dolayı evden işe işten eve düzenli şarz olmuyor bende orjinalliği bozulmasın diye özellikle bu 35.35 watt olanından arıyorum. yabancı sitelerde kıyamet gibi ama türkiyede yok
veya ben bulamadım zaten adam gibi motor parçası satanda yok.
-
Şayet istanbul'daysan güneşli oktay motorda var.
Hatta 55w takarsan daha iyi ama far açma kapama düğmesi lazım. Akünün bitmemesi için ilk çalıştırmada ve motoru durdurmadan önce farı kapatmak lazım.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
şuna bi bak uyar heralde olmazsa başka ürünlerde var
http://www.rialli.com/urunler/motors...li-beyaz-isik/
-
mayildiz adlı üyeden alıntı
Şayet istanbul'daysan güneşli oktay motorda var.
Hatta 55w takarsan daha iyi ama far açma kapama düğmesi lazım. Akünün bitmemesi için ilk çalıştırmada ve motoru durdurmadan önce farı kapatmak lazım.
oktay motor arandı yokmuş ordada.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:49 ----------
sgurdal adlı üyeden alıntı
öncelikle teşekkür ederim bu ampulu denedim 7,5 tl orada ucuzmuş
el feneri bile bundan iyi ışıtır markası yok basit çin malı bir ampul.
-
ben far düğmesi yaptım belki bu sebebten akü bitme sorunu yaşamadım... bence ampül bulamıyorsan far düğmesi tak sorun çözülsün....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
ben far düğmesi yaptım belki bu sebebten akü bitme sorunu yaşamadım... bence ampül bulamıyorsan far düğmesi tak sorun çözülsün....
ben orjinalliği bozulmasın diye takmıyorum düğmeyi hem görünürlük ve fark edilme açısından hayati önem taşıyor o yüzden aramaya devam ediyorum
bakalım ne zaman bulacağım
-
mcfirat adlı üyeden alıntı
ben orjinalliği bozulmasın diye takmıyorum düğmeyi hem görünürlük ve fark edilme açısından hayati önem taşıyor o yüzden aramaya devam ediyorum
yarin bende zenon alabilirim ama net değil.. zenon almaya sanayiye gidersem senin bakacağım... bulursam 2 adet alırım... marka fark edermii...
-
Akşam eve gidince bir bakayım, benim söktüğüm 35W ampül duruyorsa sana verebilirim.
Haksızlığın önünde eğilmeyin, hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
-
sorun yaşamadım derken benim akü 5 watt şarz yapıyorum 4,ncü günde şarz bitiyor lambayı devre dışı bıraktığımda aküye gelen şarz 14 volt lamba devreye girince 11,12 volt oluyor birde malüm kış olduğundan dolayı evden işe işten eve düzenli şarz olmuyor bende orjinalliği bozulmasın diye özellikle bu 35.35 watt olanından arıyorum. yabancı sitelerde kıyamet gibi ama türkiyede yok
veya ben bulamadım zaten adam gibi motor parçası satanda yok.
bostancı sanayide bu 35/35W'lık h4 halojenlerden bulabilirsin. bende cbr125'ime 2 adet takmıştım bunlardan. piyasada osram ve narva marka olanları mevcut. 8 - 9 ay kadar gece/gündüz çifti açık şekilde kullandım, aküde sıkıntı yaratmadı.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
zamanında aynı ampulü titana takmıştık..üstünden çıkan 35 w olmasına rağmen biz daha iyi aydınlatır düşüncesiyle 55/60 w olanı takmış 5 dakika sonra yeniden sökmüştük..motorun alternatörü o ampulü kaldırmamış,35 w kadar bile ışık alamamıştık..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
yarin bende zenon alabilirim ama net değil.. zenon almaya sanayiye gidersem senin bakacağım... bulursam 2 adet alırım... marka fark edermii...
öncelikle çok teşekkür ederim
marka tercihim philips ve osram var ise irtibata geçelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------
overcloud adlı üyeden alıntı
bostancı sanayide bu 35/35W'lık h4 halojenlerden bulabilirsin. bende cbr125'ime 2 adet takmıştım bunlardan. piyasada osram ve narva marka olanları mevcut. 8 - 9 ay kadar gece/gündüz çifti açık şekilde kullandım, aküde sıkıntı yaratmadı.
çok teşekkür ederim istanbula hemen haber salıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------
sametagir adlı üyeden alıntı
zamanında aynı ampulü titana takmıştık..üstünden çıkan 35 w olmasına rağmen biz daha iyi aydınlatır düşüncesiyle 55/60 w olanı takmış 5 dakika sonra yeniden sökmüştük..motorun alternatörü o ampulü kaldırmamış,35 w kadar bile ışık alamamıştık..
evet sonuçta motorun fabrikasyon montajı o şekilde büyük ampulu kaldırmıyor
keşke 55/60 watt ampuller kullansalar hiç sıkıntı olmazdı oto elektirikçilerde
kıyamet gibi.
-
nihayet buldum ve sipariş ettim. Benden sonra bir çok arkadaş bu ampulu arayacaktır onlarada kolaylık olması dileğimle, bu yazdıklarım yardımcı olur herhalde
ilk önce osram sitesine giriyorsunuz oradan hangi şehirde kalıyorsanız o şehrin
osram bayinin adresini öğrenip sipariş veriyorsunuz
ampulun sipariş kodu osram 64185 35/35 waat ybrcity lerde ve kare farlarda kullanılandan.
sorusu olan arkadaşlar olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi günler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)