Seri üretim dizel motosikletler mevcut, bir kaç markanın var. Kawasaki en bilinen örnek. Ama genelde sadece ordu için üretiliyorlar.
Bence yasalar engel olmamalı sana, biyerlerden başlamak gerek.Yapacağını yap, benzinli motorda bi kenarda dursun muayeneye giderken onu monte et. Şimdiye kadar hiç bi polis bana şase yada motor numarası sormadı. Sadece ehliyet ve diğer evraklara bakıyolar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------
Bunun için eğer imkanın varsa, Kıçtan takma dizel tekne motorunu deneyebilirsin, hem ufak hacimli, hem devirli ve beygir güçleride iyi. İşini kolaylaştıracağını düşünüyorum. Belki pahalı gelir ama böyle bişeye kalkıştığına göre belli bi bütçe ayırmış olmalısın, güzel bir uğraş olur ve teknik bilginde olmalı. Aktarma olayını falan halletmen gerekecek. Ama azimliysen başarırsın eminim. Böyle bişeyle uğraşmayı bende çok isterdim, hem babamda emekli asker branşı makina ve bu konuda çok iyi. Ama bütçem yok işte, imkansızlıklar.