YBR 125 Direksiyonda Boşluk Yardım .(
-
S.a Arkadaşlar ybr 125 motorum var 2. el aldım direksiyonunda boşluk var muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum motorcular adam gibi bakmıyorlar anlamıyor zaten çoğu motorcuyum diye geçiniyorlar fark ettim diğer ybr lerin direksiyonunu sıkma yerinin üstünde kelepce gibi bişey var benimkinde yok ybr kullananlar bilir bunu nerden temin edebilirim resimlerini koyuyorum şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
Çatal yamulmuş,değiştirmemişler pulla destekleyip oturmasını sağlamışlar sanırım. Başımdan geçmediğinden yardımcı olamadım.
-
Mstr1919 adlı üyeden alıntı
S.a Arkadaşlar ybr 125 motorum var 2. el aldım direksiyonunda boşluk var muğlanın bir ilçesinde yaşıyorum motorcular adam gibi bakmıyorlar anlamıyor zaten çoğu motorcuyum diye geçiniyorlar fark ettim diğer ybr lerin direksiyonunu sıkma yerinin üstünde kelepce gibi bişey var benimkinde yok ybr kullananlar bilir bunu nerden temin edebilirim resimlerini koyuyorum şimdiden teşekkürler.
arkadaşım 2 tane sıkma somunları ile kontra yaptıktan sonra sabitleme rondelası var. En üstte kalan somunun ve altındakinin somun yarıklarına oturur. Böylece yapılan ayar hiç bozulmaz. zamanla kullanım ve yol durumuna göre furç yatakları incelir yeniden bir boşluk oluşur. Ama zaman geçtikçe furçlar ölür. Sana tavsiyem yeni bir furç takımı al. normalde 10 TL. O takımda mevcut olur. Ama yine iş ustada bitiyor. Yeni takımı düzgünce yerleştirmesi gerekiyor....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)