Çok yararlı bir sistem olduğu tartışılmaz, yalnız güç ve bilek yorma kısmına katılmıyorum. Gerçi motosikletten, motosiklete farkedecektir VFR için konuşuyorum debriyajı hidrolik ama birçok telli klasik sistemden daha zor debriyajı çekmesi, hergün Emirgan-Taksim arası trafikte kas yaptım resmen bence hidrolik debriyajın en büyük artıları güvenlik + her zaman aynı yerde kavrama yapabilmek, sonradan bu sistemi eklemek bana mantıklı gelmiyor açıkçası
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Kerim harbiden benim de durum öyle trafik sıkıştı mı hemen boşa almak istiyorum sol elim kas yaptı resmen Bunu yumuşatmanın bir yolu yoktur değil mi? Sonuçta bir basınç uygulayacak ki yağ sistemi harekete geçirsin...
Abi Maalesef 2 farklı servise sormuştum ki Ali usta işini iyi bilir olmaz demişti yakında sende alışırsın ya da şu çözüm olabilir
Ya da bir nebze azaltmak için benim gibi ayarlı kısa manetlerinden kullanabilirsin. Aşağıdaki fren maneti tarzında kısası
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda...Q5fAccessories
Kawasaki Ninja 250r: 0/13.000km, VFR 800:13.000/ --- km
Ben alıştım resimdeki küçük gelir bana 50lbs olsun benimkisi
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
bilgilendirme için teşekkürler
güzel bir sisteme benziyor,büyük olasılıkla benim motorada uyabilir,uymazsada bir şekilde uydurulur.olmadı yine telli sisteme döneriz gerçi benim debriyaj maneti yumuşak ama hidrolik debriyaj herzaman daha kullanışlıdır.alacak arkadaşlar çoğalırsa bende katılırım sizlere,sonuçta tel fiyatına hidrolik sistem daha ne istiyoruz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
ha ha ha ya baya güldüm sagol shi bumi
alma işini organize edersen bana düşeni söylersen gereken neyse hallederim bana ulaşmak için buraya bakarsan http://www.dogalgazci.net/ bütün bilgilerim var ayrıca sizde bana yazarsanız görüşürüz
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Motorum doğuştan hidrolik debriyajlı olduğu için sizlere katılamayacağım ancak uygulamayı yapan arkadaşlar fotoğraflı anlatım hazırlarlarsa tadından yenmez haberiniz olsun.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
ne oldu alan yokmu shi bumi görüşebildinmi senden haber bekliyorum ben
Hidrolik iyidir, hoştur, tel kopma riski yoktur, severim hidrolik debriyajı
Sevgili Shibumi,
Ben de KTM 640 için aynı debriyaj kitini almayı düşündüm. Tek düşündüren şey banjo ve hortum. Eğer yapabiliriz dersen aynı ürünü kargosuz satan da var eBay'de ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)