Arkadaşlar , 2 tane caracal var elimizde biri disk fren diğerini de disk fren yapacağız herşey hazır bir tek arka fren merkez pompası lazım ne marka yada nasıl bir şey tavsiye edersiniz nerde bulurum fiyatı ne kadardır ortalama ? TEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar , 2 tane caracal var elimizde biri disk fren diğerini de disk fren yapacağız herşey hazır bir tek arka fren merkez pompası lazım ne marka yada nasıl bir şey tavsiye edersiniz nerde bulurum fiyatı ne kadardır ortalama ? TEŞEKKÜRLER
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
eray bence caracal için marka arayışına geçme.... elinizdekinin benzerini kuralkan dışında bir yerden temin et.. hatta bana mail ile resmini at ben bakınayım buralara...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kardeşim , arka frene bastıgında arkaya hidrolik yağı pompalayan bir merkez varya ondan arıyorum . Arka frenı disk olan motorlara bak demek ıstedıgımı anlarsın fren manetıne baglı
100' lük cup' ların arka fren pompasını (hatta komplesini) kullansana aga 18 Tl bişe ne yıpratıyosun kendini...
GT! ...
Brembo tak Brembo
cupların pomba gücü yetmiyor üstat cup 10 cm den emir veriyor , chopper da 30 cm hortumla emir veriyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
bunlar sadece disk ve kaliper üretiyor merkez pompası göremedim
Eray buradan bak kokusununu aldım vardır burada.
http://motomarketim.net/index.htm
tehlikeli bence orjinal gibisi olmaz..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)