Arkadaşlar Ben xenon far alacağım yarın. Arabalar için üretilenlerden alsam aküyü bitirir mi? Sonuçta ikiside 35w. Bunu anlayamadım. Acil yardım gerekiyor.
Arkadaşlar Ben xenon far alacağım yarın. Arabalar için üretilenlerden alsam aküyü bitirir mi? Sonuçta ikiside 35w. Bunu anlayamadım. Acil yardım gerekiyor.
Iki sorum olacak
Xenonu takmaniz icin motorunuzun far kismina mercek takmaniz gerekiyor, bunu arastirdinizmi
ikincisi neden Xenon takmak istiyorsunuz?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bitirmez. Normal farlar 55W xenon ise 35W.
Arabalar için üretilen xenon balastları daha büyük olur. Motosiklet balastları slim tiptir. Motosiklette yer bulursan olur.
Haaa parana kıyıp aldın xenonları ve gönül rahatlığıyla yola çıktın. Olacağı söyleyeyim. Gece bir bakacaksın ki öncekinden hiç farkı yok. Hatta daha bile kötü gösteriyor. Sadece rengi beyaz.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Iste o yuzden en azindan Philips in yada Osramin Night breaker tipi ampulunu alin diyecegim ,
hem maliyeti ucuz, hem daha parlak hemde araca bir zarari yok
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
aküne herhangi bir zarar vermez...
hem arabamda hem motorumda xenon far kullanıyorum...
gayet memnunum...
yağmurlu havalarda hele on numara görüş verir..
ben tavsiye ederim...
Sonuçları bizimle de paylaşırsan sevinirim.
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Komşumun arabasındada var ve çok güzel aydınlatıyor.(merceksiz)
h4-2 mi alayım h4-3 mü arkadaşlar?
Bu gün almaya karar verdim gittim sordum. Fiyatı uygun oldu birazda indirim yaptı(bana özel ). Ondan hemen alacağım
xenon u aküye bağlarsan kaldırmaz lambaya gelen kablolara bağlayacan orası alternatif akımdır çalışması için 4 diyottan regüle devresi yaptır eloktronik bilgisi olan birine dağa randımanlı olur problem çıkarsa buraya yaz yardımcı olmaya çalışayım
bağlaması çok basit..
sadece aküden sigorta kablosu çekeceksin...
motorun marka ve modelini söylersen yardımcı olmaya çalışırım...
gittigidiyor da motosiklet için satılıyordu xenon far...
linkini bulursam paylaşırım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------
http://urun.gittigidiyor.com/XENON-H...21999#aciklama
buyrun buda linki...
benim motordaki bundan...
Motosikletim Kanuni Cup 100. Yarın xenonları aldıktan sonra bakarım içine kolay gelirse başlarım Aramanıza gerek yok. Ben yarın alacağım. Uygun fiyata denk geldi
Bana birde çelik jant lazım. Satacak arkadaşların haberi olsun. 2. elde alabilirim
Siz kaça aldınız? Bu H6 uzun kısa oluyor mu bunda?
büyük ihtimalle baya uğraşacaksın(:
benim yaklaşık 4 saatimi aldı bağlamak...
eski tip far kümesi var onda da...
Uzun kısa yapıyor mu? Kaç tl ye aldın?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)