eline sağlık güzel çalışma........
eline sağlık güzel çalışma........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Güzel bir çalışma olmuş.
Kapakları kapatırken sıvı conta mı kullandın.
facebook(Fazer Tutkunları)
Evet haklısın, kapalı garaj, motosiklet kullanıcısı için bir ihtiyaç aslında.
Kapakları sökerken contalara zarar vermeden yavaş yavaş sökmeye çalıştım.
Bu yüzden sökülen contalarda yırtık gibi bir durum olmadı.
Tekrar takarken de ekstra bir conta koymadan mevcut contaları ve yataklarını bezle temizleyerek, yağdan arındırarak tekrar taktım.
Yağ kaçağı vs. gibi bir durum şimdilik olmadı, daha uzun süreli kullanımlarda bir problem oluşturacak mı, ilerleyen günlerde göreceğiz
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
eline saglık İsmailim dediğin gibi ses toklaşıyor çekişte artma bariz hissediliyor
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Kafan rahat olsun hiç bir şekilde yağ sızması olmaz,aynen bende senin gibi yapmıştım,eger kapakları contalara zarar vermeden çıkmışsa sorun yok.
facebook(Fazer Tutkunları)
bravo arkadaşım çok güzel bir çalışma olmuş senin gibi değerli bilgileri paylaşan arkadaşlara çok ihtiyacımız var ellerine sağlık teşekkürler...
2000 TL verip kask alsan ne olacak, motor kullanırken kafana takmadıktan sonra hiçbir değeri yok.
Kask sadece kafanda değerlidir.
Ellerine sağlık çok faydası oldu bilgi paylaşımlarının devmaını beklerim. Takipcinim
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Dışarıda sübap ayarı yaptıran var mı? Normalde istenmesi gereken ücret ortalama ne kadardır?
MaaşAllah elinize kolunuza verdiğiniz emeğe sağlık.
Bu kadar faydalı bir konuyu hortlatmayayım da neyi hortlatayım ben ?
Herkesin kitapçığında yazan ama yağ balata değişiminden başka bir iş yapmayı bilmeyen yetkili servisteki ustalar görür de bir şeyler öğrenirler belki.
Helal olsun. Emeğine, Eline, Diline sağlık.
Güzel konu.
| 500px.com/Arranger | Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg/videos | Flickr.com/photos/132925453@N03 |
herşey iyi güzel ama CBF te debryaj balatası değişimi neden gerekir hiç anlamış değilim bu aletin debryajı çok iyi dir aslaa bozulmaz bana göre ama böyle 20-30 binlerde bitti değip değiştirenlere şaşkınlıkla bakıyom ve dicek bişey bulanıyom..
şimdi dersinizki sen ne anlarsın
şöyle diyeyim ilk CBF 150 mi 2007 de aldım ve satana kadar 250 000 km. yaptım üç defaa piston silindir deiğştim ama debryajı hiç değişmeye gerek duymadım hep çok iyi çalışıyodu.
ikinci CBF 150 mi 2012 de aldım ve 118 000 de satım motorunu keyfe keder 200cc yaptım ama debryajda kesinlikle bişey yoktu.
bunların hepsini kendim yapardım yani CBF motorunu A dan Z ye komple söker toplardım..
bende baskı balata değiştirdim fakat motoru çalıştırdıktan sonra sesi değişti bir zaman sonra normale döner mi yoksa yanlış bişeyler mi yapmışımdır??
Mrb reskmler bende neden görünmüyor okadar ugraştım uyelik icin boşunamı
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
Bende neden görünmüyor resimler
Bütün çabalar boşuna desene okadarda uğraştım üyelik için
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------
Cbf mekanik konusunda yardımcı olacak kimseler yokmu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)