paylaşım için teşekkürler
paylaşım için teşekkürler
evet birol abi angelrın rengi kırmızı bı motora neden mavi taktın onu kast ettim.zıt renk mi olsun istedin yalnız böyleside çok yakışmış
Mustafa Kemal Atatürk
hımmmmmmmmmmmm şimdi anladımmm:d
Mustafa Kemal Atatürk
Konu yu açan ve yazan farklı abiler amcalar
Birol beyler nerdeler
yok bişey
soruları siz cevaplamıssınız, acaba aynı konudan bir tane dahamı var diye şaşırdım
Saygılar
Aynen katılıyorum yorumlarına...Arkadaşımız gerçekten de para ve emek harcamış ama nedeni kesinlikle sadece güzel görünsün değil
Aynı konu aşağıdaki linkte de geçiyor...anlatmaya çalıştım Xenon'un nasıl ve hangi şartlarda kullanılması gerektiğini ama anlayacağını sanmıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...il-yardim.html
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Dostum birşey soracam bu merceği sadece balastı ve xenon ampülüylemi satıyorlardı yani sadece bu boyutlarda mercek ve angel ile satıyorlarmıydı aldığın yerde?Çünkü hali hazırda bir balast ve ampülüm var böyle bir mercek arıyorum alıp takmak için.
hayırlı olsun, umarım dilediğinizce kullanırsınız.
peki bu ürünün adı nedir? motosikletler için özel mi ve her motosiklete olur mu, olmuyorsa uyması için kriterleri nedir? far yatağım oldukça geniş ama aküm yetermi bilmiyorum gerekirse akü değiştirmeye de hazırım.
son olarak selektör yapınca şimşek gibi çakanlar bunlar mı?
Aksarayda parçacılara bakman lazım çıkma bulabilirsin,sadece bu işi yapan elektirikçiler var,parçacıların olduğu sokakta,onlardan birinde bi tane bu merceğin aynısından görmüştüm.
facebook(Fazer Tutkunları)
Aksaray'daki o oto tesisatçılar çok geniş bir alanda.Sizin merceği gördüğünüz yeri tarif edebilimisiniz oyalanmadan direk oraya uğrayalım?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)