scooter a yapabileceğimiz basit performance upgradeleri
Reklamlar
-
mondial50tt adlı üyeden alıntı
50TT de ibre 80km/h gösteriyor 75 rahat yapıyor(şiddetli rüzgar olmazsa) bu arada dün seksen yaptım ama her zaman olmuyor
nasıl yapıyosun rahat 75 anlamadım. bende 110ft var 105 yaptım ama rampa aşağı düz yolda 85-90 anca diyor.
50tt yi kullandım ben kalkışta motor ağlıyor yav. ayrıca pist gibi yolda denedik 55 yapıyor. ne derseniz inanmam çükü kullandım.
50tt 75 yaparsa benim motor ibreyi kırar tekrar döner
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Reklamlar
-
RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
yılmaz doorusun valla olmuyo bu eniyisi alacan bitane daylan yada runner ama aç karnımızı zor doyuruyoz
onu nasıl alalım
yada en temizi bitane speed fıght zaten ilk çıktığından beri hastayım o motora
RAPTOR Bende 5 senedir speedfight2 var çok memnunum 30000km lastikleri ve km teli dışında hiç bişeyini değiştirmedim.Yaza ALLAH nasip kısmet ederse almanyadan 120cc silindir,piston,grank ve karbüratör getirticem 1000TL falan tutuyo rektefiye ediceme yeni modifiyeli parçaları kullanmak en güzeli.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
ylmzz
55 deyince ciddi ciddi gülesim geldi .ben motorumun rodajını iyi tamamladım ayrıca burada kullanan bi arkadaş var o da seksen yaptığını söyledi serviise bakım için gelen 50 TT lerden birini serviste kullanmış 80 yapmış (serviste calısan söyledi) yani yapabiliyor .ben de 50TT kullandım ,kullanıyorum 4500km deyim ve de memnunum . ayrıca senin motorla benimkisi farklı benimki scooter seninki cup burada kimseye yalan borcum yok!!!!!!
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Arkadaşlar konuyu dağıymayalım herkes kendince haklıdır.Herkesin fikrine saygı duyuyorum
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
-
RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
Hacım max:120km,150-200ykr yakıyo.Komple 120cc olunca 150km sürat ve 22-25hp güç bekliyorum.motorun ayrodinamik yapısı akranlarının en iyisi olduğu için 150km sürati kaldırabileceğini düşünüyorum.Sıfırı 4400 ytl,temiz ikinci el modeline ve km sine göre 1500-2500 ytl arasında.
-
sağolasın. ayrodinamiği hakketem mükemmel bide aprilla verdı bunun gibi yapısı olan bişii 50 lik ama 150liklere taş çıkartır al o motoru ne takarsan tak kaldırır işte ama bizimkiler pek kaldırmaz ben bi kayışlarla oynamayı düşünüyom küçük kayış takarım belki geç hızlanır ama son sürat artar ve az yakar dikkatli kullanınca
-
ya arkadaslar bu hava ayarını iyi bir ustaya yaptırırsak max hız + kac olur misa l 5 km extra gibi...vede çok mu benzin yer..yoksa alakası mı yok
QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz
-
mootorun normal hızına ulaşır yani motor normalde 120 mi yapıyo hava filtresi kirlendimi diyelim 100 e düştü hava filtresini değiştirir yada o meşhur süngerlerden bi ayar çekersin ozaman gene 120 yapar
-
12 Aralık 2007, 21:33
japon kayış + egsoz + performans buji + hava filtresi + şanzımanın ordaki kötü bilye deişimi daha iyi dönmelerini saglayan iyi bilyeler
-
12 Aralık 2007, 23:01
kayışın markası olurmu ? ben de değiştirmeyi düşünüyorum da. bi de iridyum bujiler varmış az pahalıymış görmedim de başka forumlardan duydum onu deniycem. kayış ve bujiyi değiştirince 105e çıksak yeter bana.şuan 85lerdeyiz
-
13 Aralık 2007, 13:31
Benimkinede 85 km yı geçirtemiyorum,arkadasımda var benım motordan aynısı 110 görüo düzde,nası bi iş bu anlamadım.ama herşey rodajını zamanında güzel yapmakla bitiyo.biz gittik asıldık motoru alır almaz,üstüne üstlük yağsız bıraktık krank kırdı sonrada bu hallere düştük
-
13 Aralık 2007, 14:29
topikleri karıştırdıgım için yanlış yere yanlış bilgi yazmışım
-
30 Aralık 2007, 14:33
-
varmı güncel modifiye yapan ? ekzozu ben de düşünüyorum da. hız artarmı artmazmı yakıt artarmı artmazmı ?
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
varmı güncel modifiye yapan ? ekzozu ben de düşünüyorum da. hız artarmı artmazmı yakıt artarmı artmazmı ?
kardesim ybr alacaksan onlara harika modifiye gidiyo ama rokkoyu satmıcaksan
far içine angel eye simit flouresan koydur park ampullerini renkli led ampullerle
jantları boyat kadran içine renkli led tak krom kaplama perfomans egsozu tak bagaj içi ses sistemi yaptır mp3 çalar koydur sen bilirsin fikir benden yaptırmaı san kalmış jantlara yanıp sönen jed ampullerden tak 4ytl falan maviler iyi aydınlatıyo dikkat çeker.. kazasız belasız sürüşler..
-
Acaba bosch bujiler nasıl? Kullananlar var mı? Dört tırnaklı buji motosikletlerde kullanılıyor mu?
Don't speed, take helmet.
-
baslıgı turkce yazamadınmı?????????????????*
-
acaba benim 50 cc lige neyapsam r1 lastigi taktırıyım ilk olarak varmı baska fikri olan
-
kanuni hussarı 150 cc yaptım daha ne olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler