Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

scooter a yapabileceğimiz basit performance upgradeleri

REKLAM ALANI
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Alıntı mondial50tt adlı üyeden alıntı
    50TT de ibre 80km/h gösteriyor 75 rahat yapıyor(şiddetli rüzgar olmazsa) bu arada dün seksen yaptım ama her zaman olmuyor
    nasıl yapıyosun rahat 75 anlamadım. bende 110ft var 105 yaptım ama rampa aşağı düz yolda 85-90 anca diyor.

50tt yi kullandım ben kalkışta motor ağlıyor yav. ayrıca pist gibi yolda denedik 55 yapıyor. ne derseniz inanmam çükü kullandım.

50tt 75 yaparsa benim motor ibreyi kırar tekrar döner
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    Alıntı RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
    yılmaz doorusun valla olmuyo bu eniyisi alacan bitane daylan yada runner ama aç karnımızı zor doyuruyoz onu nasıl alalım

yada en temizi bitane speed fıght zaten ilk çıktığından beri hastayım o motora
    RAPTOR Bende 5 senedir speedfight2 var çok memnunum 30000km lastikleri ve km teli dışında hiç bişeyini değiştirmedim.Yaza ALLAH nasip kısmet ederse almanyadan 120cc silindir,piston,grank ve karbüratör getirticem 1000TL falan tutuyo rektefiye ediceme yeni modifiyeli parçaları kullanmak en güzeli.
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    ylmzz
    55 deyince ciddi ciddi gülesim geldi .ben motorumun rodajını iyi tamamladım ayrıca burada kullanan bi arkadaş var o da seksen yaptığını söyledi serviise bakım için gelen 50 TT lerden birini serviste kullanmış 80 yapmış (serviste calısan söyledi) yani yapabiliyor .ben de 50TT kullandım ,kullanıyorum 4500km deyim ve de memnunum . ayrıca senin motorla benimkisi farklı benimki scooter seninki cup burada kimseye yalan borcum yok!!!!!!
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

Motosikleti
    Google arama motoru
    Arkadaşlar konuyu dağıymayalım herkes kendince haklıdır.Herkesin fikrine saygı duyuyorum
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    Alıntı ozi2002 adlı üyeden alıntı
    RAPTOR Bende 5 senedir speedfight2 var çok memnunum 30000km lastikleri ve km teli dışında hiç bişeyini değiştirmedim.Yaza ALLAH nasip kısmet ederse almanyadan 120cc silindir,piston,grank ve karbüratör getirticem 1000TL falan tutuyo rektefiye ediceme yeni modifiyeli parçaları kullanmak en güzeli.
    kardeş senni motorum max hızı kaç,yakıt tüketimi nasıl şuan ve 120cc silindirden soora ne bekliyosun ayrıca 2. el tamiz bitane kaça buluruz ve sıfırı nekadar
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

Motosikleti
    Google arama motoru
    Alıntı RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
    kardeş senni motorum max hızı kaç,yakıt tüketimi nasıl şuan ve 120cc silindirden soora ne bekliyosun ayrıca 2. el tamiz bitane kaça buluruz ve sıfırı nekadar
    Hacım max:120km,150-200ykr yakıyo.Komple 120cc olunca 150km sürat ve 22-25hp güç bekliyorum.motorun ayrodinamik yapısı akranlarının en iyisi olduğu için 150km sürati kaldırabileceğini düşünüyorum.Sıfırı 4400 ytl,temiz ikinci el modeline ve km sine göre 1500-2500 ytl arasında.

Motosikleti
    sağolasın. ayrodinamiği hakketem mükemmel bide aprilla verdı bunun gibi yapısı olan bişii 50 lik ama 150liklere taş çıkartır al o motoru ne takarsan tak kaldırır işte ama bizimkiler pek kaldırmaz ben bi kayışlarla oynamayı düşünüyom küçük kayış takarım belki geç hızlanır ama son sürat artar ve az yakar dikkatli kullanınca

FeRHaT___ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey QM125T-10D
    ya arkadaslar bu hava ayarını iyi bir ustaya yaptırırsak max hız + kac olur misa l 5 km extra gibi...vede çok mu benzin yer..yoksa alakası mı yok
    QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz

Motosikleti
    mootorun normal hızına ulaşır yani motor normalde 120 mi yapıyo hava filtresi kirlendimi diyelim 100 e düştü hava filtresini değiştirir yada o meşhur süngerlerden bi ayar çekersin ozaman gene 120 yapar

japon kayış + egsoz + performans buji + hava filtresi + şanzımanın ordaki kötü bilye deişimi daha iyi dönmelerini saglayan iyi bilyeler

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    kayışın markası olurmu ? ben de değiştirmeyi düşünüyorum da. bi de iridyum bujiler varmış az pahalıymış görmedim de başka forumlardan duydum onu deniycem. kayış ve bujiyi değiştirince 105e çıksak yeter bana.şuan 85lerdeyiz

CaDDe_BoSTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner 180 Sp
    Benimkinede 85 km yı geçirtemiyorum,arkadasımda var benım motordan aynısı 110 görüo düzde,nası bi iş bu anlamadım.ama herşey rodajını zamanında güzel yapmakla bitiyo.biz gittik asıldık motoru alır almaz,üstüne üstlük yağsız bıraktık krank kırdı sonrada bu hallere düştük

mici_ceko_4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda today50*2+pioneer 200cc cross
    topikleri karıştırdıgım için yanlış yere yanlış bilgi yazmışım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    bence 50tt yi fazla zorlama sonucta çin malı onlar narin yaratıklardır
    şirin olan 1 şeyden hırçınlık bekleyemezssinki yani o motor ekonomi için üretildi
    biraz seri birazdaha saglam 1 şey istiyorsan kanuni hussar 125 al derim
    5-10 km fazla görücem diye ne motoru nede kendini zorla
    bende 2.el hussar aldım 90 görüyo kalkısta patinaj cekiyo biraz maddiyatı
    düzeltirsem son hız için bişeyler yapacam ama motorumdan çok memnunum cok atak neyse basını sısırdım benim düşüncem bunlar gerisi sana kalmıs
    ALLAH kaza bela vermesin hayırlı sürüsler..

hans kardesim modifiye yapmak istersen motorun kayısı, variator, eksoz,
    karbüratör, hava filitresi gibi mekanik parcalarında
    yada ön far içine angeleye,
    orta sehpa altına yerlestirilmiş neon tüpü, mavi kırmızı yada yeşil led park lambası, kadran içi renkli led ampuller, vede son olarak motoru 2 renk olarak boyatabilirsin, koltuk döşemesinin rengini degiştirebilirsin yada direksiyonu söküp bisiklet direksiyonu takabilirsin şimdilik aklıma bunlar geliyo sen bu saydklarımın içinden aklına yatanı yaptırabilirsin
    ayrıca arka çamurlugu iptal edersen sulu ıslak 1 zeminden geçersen arka
    teker seni çamura bulandırıyo..

artık bunları faaliyete gecirmek senin elinde

hayırlı kazasız belasız sürüşler..

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    varmı güncel modifiye yapan ? ekzozu ben de düşünüyorum da. hız artarmı artmazmı yakıt artarmı artmazmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    varmı güncel modifiye yapan ? ekzozu ben de düşünüyorum da. hız artarmı artmazmı yakıt artarmı artmazmı ?

kardesim ybr alacaksan onlara harika modifiye gidiyo ama rokkoyu satmıcaksan
    far içine angel eye simit flouresan koydur park ampullerini renkli led ampullerle
    jantları boyat kadran içine renkli led tak krom kaplama perfomans egsozu tak bagaj içi ses sistemi yaptır mp3 çalar koydur sen bilirsin fikir benden yaptırmaı san kalmış jantlara yanıp sönen jed ampullerden tak 4ytl falan maviler iyi aydınlatıyo dikkat çeker.. kazasız belasız sürüşler..

Motosikleti
    Mondial 100KH
    Acaba bosch bujiler nasıl? Kullananlar var mı? Dört tırnaklı buji motosikletlerde kullanılıyor mu?
    Don't speed, take helmet.

Erfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250R
    baslıgı turkce yazamadınmı?????????????????*
    MT ANTALYA

Motosikleti
    motti 250cc chopper
    acaba benim 50 cc lige neyapsam r1 lastigi taktırıyım ilk olarak varmı baska fikri olan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    kanuni hussarı 150 cc yaptım daha ne olsun..

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler