H@NS adlı üyeden alıntı
H@NS arkadaşım, performans egzostu nerden bulduğunu söylermisin. Benim ARN nin egzostu kırıldı, yenilerkende performans koyayım diyorum. Bilgilendirirsen sevinirim.
H@NS adlı üyeden alıntı
H@NS arkadaşım, performans egzostu nerden bulduğunu söylermisin. Benim ARN nin egzostu kırıldı, yenilerkende performans koyayım diyorum. Bilgilendirirsen sevinirim.
Race´in ustasıyım, ARN´nin hastasıyım :)
Gokcell
gokcell mesaj yolldım sana kardeş..
hyosung 150,,,konumuz basit performanslar krank kolu filan demişsin..zaten motor ne kadar ki bide krank kolu modifikasyonuna gircez yahu...
h@ns
buji değiştirme olayını deneyın.varmı deneyen??
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
ben değiştirdim ama bisüre sonra eski haline dönüyo
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
eğer bujide bi sorun varsa bunun en büyük sebebi sibop ayarlarının düzgün olmadığıdır........sibop ayarını iyi yaptırmak lazım........
h@ns
Arkadaşlar sadece çin malı 50 cc motorlar için yeni bişey buldum diğer arkadaşlar denemesin!!Karbüratörün içindeki klapeyi çıkartıp çok iyi bir hava ayarı yapılırsa (Hava ayarına dikkat) motorun hem sürati hem gücü artıyo.Bu arada yakıtta artıyo ama bu başlık altındakilerin pek yakıt sorunu olacagını sanmıyorum.Mondial 50TT'yi düzlükte 75km sürata çıkardım!!!
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ama şimdi performansı %20 arttırıp yakıtı %70-80 arttırıyosa bence deymez ki bu oranların dışında bişeyde diildir o bence
ben ayar yaptırmadım benim 50TT rahat 75km yi görüyor arasıra 80 bile yaptım!!!!!
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
bende merak ettim yazarsan sevinirim nereden bulabiliriz teşekkürlerGokcell adlı üyeden alıntı
mondial 50 tt 75 km mi yapıyomuş ya arkadaşlar lütfen gerçekçi olalım sanki 100cc motordan bahsediyoruz yaww alla allaaa
kasksız gezen kaskkafalılardan mısın..........
ben bizzat yaptım ibremde de hata olduğunu sanmıyorum !!!!!!!!
konuyu uzatmayalım baslık amacından uzaklasıyor
Evet aynen dediğin gibi oluyor.Ama 50cc 4zamanlı motorlar ancak böyle modifiye oluyor raptorRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
peki o klapeyi dierlerindede çıkartsak nolur başkalarında denemeyin demişsin ama büyük zararlar verirmi motora 125 yada 150cc deozi2002 adlı üyeden alıntı
Eşimde de bir 50 tt var. Düz yolda 75 rahat yapıyor. Ancak rüzgar olmaması lazım.
I'M BACK !!!
bende de 110ft var turboyu açmazsan 150 de kalıyor.derin adlı üyeden alıntı
serkan abi sen de bi modifiye bulamadın yapacak. gel biz motorları değiştirelim. başka türlü olmayacak
bu arada 50tt nin ibresi 60km/h değilmi yav
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Yok raptor zarar verecaginden deilde ayar tutmuyo daha kötü oluyo hava ayrını ayarlıyamadım 125cc de.rolantide durmuyo onun için söyledimRAPTOR666 adlı üyeden alıntı
50TT de ibre 80km/h gösteriyor 75 rahat yapıyor(şiddetli rüzgar olmazsa) bu arada dün seksen yaptım ama her zaman olmuyor
Maşşallahın var be dostum şu mondialin yeni 100 cup modellerini denedim 80 km'yi geçmiyo.mondial50tt adlı üyeden alıntı
yılmaz doorusun valla olmuyo bu eniyisi alacan bitane daylan yada runner ama aç karnımızı zor doyuruyoz onu nasıl alalımylmzzz adlı üyeden alıntı
yada en temizi bitane speed fıght zaten ilk çıktığından beri hastayım o motora
hah bi scooter modifiyesi vardı oda çıktı hayırlısı yılmaz senin 110 FT nin nos tüpünü ne zaman değiştirecen ya eksilmiştir
[URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625"]KONYALI MOTORCULAR TOPLANIYORUZ[/URL]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)