Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

2 zamanli scooter yamuk krank ve sizdiran benzin kecesi

Motovento
    REKLAM ALANI
    Djnkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    herkese selam benim 50 lik 2 zamanli hondaya yeni motor topladik yanliz gordugumuz krank mili biraz yamulmus varyatorun altina gelen kisimdan yani bakinca duz kendi ekseninde donmuyor saga sola oynuyor biraz bu yuzden krank ustundeki yeni taktigimiz benzin kecelerinide direk bozup genisletip sizdrma yapiyor bu bana bi sorun yaratirmi yolda birakirmi yada ordan sizan benzin hatri sayilir olcude benzin sarfiyatini arttirirmi? simdiden herkese tesekkurler saygilar sevgiler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Keçelerden sızdırması azsa yüksek devirler çevirmeden kullanılabilir. Uzak mesafe yapmamak lazım.

Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    yorumunuz icin tesekkurler pek yuksek devir cevirdigim yok zatende ama uzak mesafe yapmamak lazim derken ne gibi sorun olabilir cunku severimde butun gun koy kasaba dag bayir gezmeyi

Yakıtı hemen boşaltırsa yolda kalırsınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Djnkt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese selam benim 50 lik 2 zamanli hondaya yeni motor topladik yanliz gordugumuz krank mili biraz yamulmus varyatorun altina gelen kisimdan yani bakinca duz kendi ekseninde donmuyor saga sola oynuyor biraz bu yuzden krank ustundeki yeni taktigimiz benzin kecelerinide direk bozup genisletip sizdrma yapiyor bu bana bi sorun yaratirmi yolda birakirmi yada ordan sizan benzin hatri sayilir olcude benzin sarfiyatini arttirirmi? simdiden herkese tesekkurler saygilar sevgiler
    sen şimdi Kiev de o motorla mı ugraşıyorsun?

Motosikleti
    2017 nmax155. 2012 hyosungGV250
    iki zamanlı motorun krak keçesi sızdırıyorsa !!!!! .. o motor hava aldığı için çalışmakta çok zorluk çeker ve asla relanti devrinde duramaz . yani hep yüksek devirde dönmek ister ve güç üretmekte zorlanır.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sen hocaya bakma arkadaşım krank yamuksa sök balans ayarını yaptır yoksa ileride başına gelecek en muhtemel şey krank kolu kırması veya krank alt rulmanını bozmasıdır..

Nereden mi biliyorum?
    İki zamanlı makinalarla çoö uğraştım ve tamirciyimde o yüzden..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen şimdi Kiev de o motorla mı ugraşıyorsun?
    aynen abi aslinda motoru yazin topladimda bir kac parcasi eksik kaldigi icin calistiramamistim apartmaniin balkonunda yatiyordu simdi yilbasi tatili falan uzun bir sure bos zaman olunca motorla ugrasmaya karar verdim ve bugun hic ummuyodum ama calistirdim allahtan balkon camli kapalida bi elektrik sobasiyla idare ediyorum 3 m2 yerde yoksa disarisi felaket soguk bahara dogru 6-7 dereceyi goreyim yollara koyulurum ben

yardimci olan herkese cok tesekkur ediyorum o zaman ne yapalim su an en iyisi gittigi yere kadar binmek heralde sonra krank degistiririm artik motor elimde yapboz gibi oldu zaten artik

ExTReMa 'nın dediği mantıklı ama kankı doğrultup balanslama pahalı iş en iyisi ona uygun çıkma bir krank.

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ExTReMa 'nın dediği mantıklı ama kankı doğrultup balanslama pahalı iş en iyisi ona uygun çıkma bir krank.
    Yoo pahalı değil
    Sadece balans işi 10-15 lira gibi bişey
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yoo pahalı değil
    Sadece balans işi 10-15 lira gibi bişey
    Kiev'de mi 15Tl ,rus bunlar kazık atar ondan dedim çıkma bul.

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kiev'de mi 15Tl ,rus bunlar kazık atar ondan dedim çıkma bul.
    Hee ona hiç dikkat etmedim ki
    Ama oradada pahalı olacagını sanmıyorum bence cıkmadan daha ucuzdur
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    tesekkurler yorumunuz icin yamuk kranklarin duzeltilebildigini bilmiyordum burdada hic duymadim bilmiyorum yapan yer varmidir ama vardir heralde cin mali bu motor icin yeni krank 50 tl civari bilmiyorum o is gorurmu ama simdi motoru geri sokup toplucak hic istek yok simdi icimde gittigi yere kadar giderim artik

aklima geldide krankin yamuk olmasindan dolayi piston normal hareket etmesi gereken yerden biraz kayip silindiri daha fazla asindirmasi gibi bir durum olabilirmi ve kranki tutan rulmanlari (yoksa krank alt rulmani dediginiz bumu )bozabilirmi?

Silindire eğim verir aşınmasını kolaylaştırı, Krank yan rulmanlarını ve krank kolunun alt rulmanını bozar
    Bence sen onu bikez daha sök riske girme
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    tesekkurler ExTReMa benim sana daha cok isim duscek gibi bu gidisle

Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    gene ben gene ben
    bu seferde benzin pompasi hortumlar hersey saglam olmasina ragmen (denendi) bir damla bile benzin gelmiyor pompadan. Keceden hava kacirdigi icin benzin pompasina yeterli basinc gelmiyorda bu sebepten calismiyor olabilir mi? bu sefer galba farz oldu motoru tekrar indirmek..

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sitede memleketlim () varmış da haberimiz yokmuş...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sitede memleketlim () varmış da haberimiz yokmuş...
    Vallahi bu ne tesadüf, arkadaşla belki trafikte defalarca karşılaşmışsınızdır, dünya küçük
    Syglr

Motosikleti
    Honda Dio AF-34
    Alıntı Tarkan1981 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vallahi bu ne tesadüf, arkadaşla belki trafikte defalarca karşılaşmışsınızdır, dünya küçük
    Syglr
    ne mutlu karsilasmis olabiliriz gercekten ben baharda yazin butun gun gezerim caddelerde

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)