2 zamanli scooter yamuk krank ve sizdiran benzin kecesi
-
herkese selam benim 50 lik 2 zamanli hondaya yeni motor topladik yanliz gordugumuz krank mili biraz yamulmus varyatorun altina gelen kisimdan yani bakinca duz kendi ekseninde donmuyor saga sola oynuyor biraz bu yuzden krank ustundeki yeni taktigimiz benzin kecelerinide direk bozup genisletip sizdrma yapiyor bu bana bi sorun yaratirmi yolda birakirmi yada ordan sizan benzin hatri sayilir olcude benzin sarfiyatini arttirirmi? simdiden herkese tesekkurler saygilar sevgiler
Reklamlar
-
Keçelerden sızdırması azsa yüksek devirler çevirmeden kullanılabilir. Uzak mesafe yapmamak lazım.
-
yorumunuz icin tesekkurler pek yuksek devir cevirdigim yok zatende ama uzak mesafe yapmamak lazim derken ne gibi sorun olabilir cunku severimde butun gun koy kasaba dag bayir gezmeyi
-
Yakıtı hemen boşaltırsa yolda kalırsınız.
-
Djnkt adlı üyeden alıntı
herkese selam benim 50 lik 2 zamanli hondaya yeni motor topladik yanliz gordugumuz krank mili biraz yamulmus varyatorun altina gelen kisimdan yani bakinca duz kendi ekseninde donmuyor saga sola oynuyor biraz bu yuzden krank ustundeki yeni taktigimiz benzin kecelerinide direk bozup genisletip sizdrma yapiyor bu bana bi sorun yaratirmi yolda birakirmi yada ordan sizan benzin hatri sayilir olcude benzin sarfiyatini arttirirmi? simdiden herkese tesekkurler saygilar sevgiler
sen şimdi Kiev de o motorla mı ugraşıyorsun?
-
iki zamanlı motorun krak keçesi sızdırıyorsa !!!!! .. o motor hava aldığı için çalışmakta çok zorluk çeker ve asla relanti devrinde duramaz . yani hep yüksek devirde dönmek ister ve güç üretmekte zorlanır.
-
Sen hocaya bakma arkadaşım krank yamuksa sök balans ayarını yaptır yoksa ileride başına gelecek en muhtemel şey krank kolu kırması veya krank alt rulmanını bozmasıdır..
Nereden mi biliyorum?
İki zamanlı makinalarla çoö uğraştım ve tamirciyimde o yüzden..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
-
ExTReMa 'nın dediği mantıklı ama kankı doğrultup balanslama pahalı iş en iyisi ona uygun çıkma bir krank.
-
30 Aralık 2010, 19:33
motorhocası adlı üyeden alıntı
ExTReMa 'nın dediği mantıklı ama kankı doğrultup balanslama pahalı iş en iyisi ona uygun çıkma bir krank.
Yoo pahalı değil
Sadece balans işi 10-15 lira gibi bişey
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
30 Aralık 2010, 20:00
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Yoo pahalı değil
Sadece balans işi 10-15 lira gibi bişey
Kiev'de mi 15Tl ,rus bunlar kazık atar ondan dedim çıkma bul.
-
30 Aralık 2010, 20:10
motorhocası adlı üyeden alıntı
Kiev'de mi 15Tl ,rus bunlar kazık atar ondan dedim çıkma bul.
Hee ona hiç dikkat etmedim ki
Ama oradada pahalı olacagını sanmıyorum bence cıkmadan daha ucuzdur
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
-
-
tesekkurler ExTReMa benim sana daha cok isim duscek gibi bu gidisle
-
gene ben gene ben
bu seferde benzin pompasi hortumlar hersey saglam olmasina ragmen (denendi) bir damla bile benzin gelmiyor pompadan. Keceden hava kacirdigi icin benzin pompasina yeterli basinc gelmiyorda bu sebepten calismiyor olabilir mi? bu sefer galba farz oldu motoru tekrar indirmek..
-
Sitede memleketlim () varmış da haberimiz yokmuş...
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Sitede memleketlim (
) varmış da haberimiz yokmuş...
Vallahi bu ne tesadüf, arkadaşla belki trafikte defalarca karşılaşmışsınızdır, dünya küçük
Syglr
-
Tarkan1981 adlı üyeden alıntı
Vallahi bu ne tesadüf, arkadaşla belki trafikte defalarca karşılaşmışsınızdır, dünya küçük
Syglr
ne mutlu karsilasmis olabiliriz gercekten ben baharda yazin butun gun gezerim caddelerde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)