Yamaha 100 bws Xenon takma.
-
Öncelikle merhabalar.
Sorum şudur Yamaha 100 bws motoruma xenon takmak istiyorum ve malum çift var olduğundan arabalara uyandan takılması gerekli yani 2 ampul, 130tl ye falan buldum, 6000k ve 8000k olmak üzere. Fakat bunların takılması hakkında yardımınıza ihtiyacım var.
4 zamanlı motorda direk aküden güç alınıyor ama, 2 zamanlı motorda nasıl işte burda sizin bilgilerinizle halledeceğiz, Ve birşey daha duydum bws'ye takıyormuşsun fakat uzun kısa olmuyormuş. Siz bana tam olarak yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Reklamlar
-
Forumu aratsaydın keşke dostum.Bu tür ufak motosikletlerde xenon pek mantıklı seçim değil.Farlar zaten merceksiz.Akün yetersiz kalacak.Bu yüzden de akün bitebilir.İlk elektrik çektiği anda kablolar eriyip yanabilir.Far taşın bu sıcaklığa dayanamayıp eriyebilir.Bence xenon parasına daha güzel uygulamalar veya güzel bir bakım yapılabilir.
-
-
LEd far olayına yönelebilirsin. Kendin yaparsın ekonomik olur. Ayrıca beslemesi kolaydır.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
LEd far olayına yönelebilirsin. Kendin yaparsın ekonomik olur. Ayrıca beslemesi kolaydır.
Led farda uzun kısa sorun yaratabilir diye düşünüyorum.Bak dostum biz küçük cc motosiklet kullanıcılarıyız.Pek yapabilecek birşeyimiz yok.Bence lastiklerine beyaz yanak tak.Plakanı kalın yazdır.Park ampülünü,gösterge ampüllerini beyaz yap.Motoruna güzel bir boya koruma yaptır.Bakımını yaptır dostum.Cillop gibi bin derim.Ben de motosikletimi satmayı düşünüyorum bakalım yeni motosikletim geldiğinde bakımdan başka hiçbirşey yapmayacağım.
-
2 adet s2 ampul var ikiside uzunda ve kısada aktif yapılır ama zor bence orjinalini bozma bak sende bile 2 adet s2 ampul var cbf150 de bile o ampulden 1 adet var
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
satoyama adlı üyeden alıntı
2 adet s2 ampul var ikiside uzunda ve kısada aktif yapılır ama zor bence orjinalini bozma bak sende bile 2 adet s2 ampul var cbf150 de bile o ampulden 1 adet var
Aynen katılıyorum.Benim motorumda da bir tane var çok fazla gece yolculuğu yapmadığım için önemsemiyorum.
-
immortalboss adlı üyeden alıntı
Forumu aratsaydın keşke dostum.Bu tür ufak motosikletlerde xenon pek mantıklı seçim değil.Farlar zaten merceksiz.Akün yetersiz kalacak.Bu yüzden de akün bitebilir.İlk elektrik çektiği anda kablolar eriyip yanabilir.Far taşın bu sıcaklığa dayanamayıp eriyebilir.Bence xenon parasına daha güzel uygulamalar veya güzel bir bakım yapılabilir.
güzel açıklama başka birşey yazmaya gerek yok
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)