Pirelli Sport Demon Hakkında Yardımcı olur musunuz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
benim kawasaki ER 5 te 130/70/17 takılı kuru havada gayet güzel,hafif ıslak hava'da biraz kayma yapıyor yağmurlu havada idare eder.alabiliyorsan michelin al derim,aradaki fiyat farkı kalitesi.hamuru yumuşak yol tutuşu güzel bir lastik.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
@Arjantinli69
teşekkurler.şuan 350 lira verecek durumum yok.üniversitedeym masraflar sadece motorla sınırlı değil=) ilk yorum olumlu gibi teşekkürler
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
Mersin İl Temsilcisi
suzuki gs500 kullandığımda denem fırsatım oldu.
ilk aldığımda DOT ( üretim tarihi ) geçmişti ancak lastik profili ( desenleri ) sağlam, derindi ama oldukça sertleşmişti.
ısa havada kayma vs artınca yinesenin gibi fiyattan ötürü aynı markayı tercih ettim.
üretim senesi içinde olması için saıcıya oldukça baskı yaptım.
1- zaten üretim tarihi içinde itibaren 3 seneiçinde kullanılmayan lastikler kullaılmasa bile yani raftayken dahi tıpkı bir gıda maddesi gibi son kullanma tarihi geçmiştir ve sertleşerek kullanılmaz hale gelir.
o yüzden DOT tarihine dikkat etmelisn
2- lastikler 2 çeşittir. a- kullanıldıkça eriyen lastikler ( yumuşa hamurlu ) b- kullanılsa dahi profili sağlm kalan ( orta sert ya da 4 mvsim de denilen lstikler )
gelelim kullaılmasına,
çok aşırı yağmurda ve soğuk havalarda dahi kullandığım yeni lastiklerimden oldukça memnun kaldığımı söylemeliyim. ancak lastiğin ısınması zaman aıyor ve tamamen ıslanması gerekiyor. yağmurlu havada otobanda 180km hızlara dahi çıktığım ve frenajını denediğim oldu. ben memnun kaldığım ve sattığım kişi 2 yıldır aynı lastiği kullanmaya devam ediyor.
ancak maddi imkanım olsa idi kesinlikle michellin ya da pirelli supercorsa alırdım.
fakat sport demon da kötü lastik değildir.
tercih senin ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
cok guzel yazmışsınız teşekkurler.ozellikle uretim tarihine dikkat edicem. ellerinize sağlık
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)