yamaha cygnus rs 125 imden hız limitörünü sökmek istiyorum yardımcı olabilecek varmı limitörün bulunduğu bölgeyi bile söyleseniz yeterli olur şimdiden teşekkürler
yamaha cygnus rs 125 imden hız limitörünü sökmek istiyorum yardımcı olabilecek varmı limitörün bulunduğu bölgeyi bile söyleseniz yeterli olur şimdiden teşekkürler
bence hiç kuracalama hız limitörü keyiften konulmuyor motora aşırı devir zarar verir
Motosiklette limitleri aşmak mazallah tez vakitte dört kolluya yaklaştırır insanı..
Önermem..
Motorundan sekmanlar, ve krank kolu firlayip gittiginde ciddi bir pismanlik hissedeceksin.
Motoruna kac yaptirmayi dusunuyorsun ki ?
uretici firma belli bir hizin ustunde motorda bir tehlike sezmiski bu limitoru koymus.
Eger daha hiz istiyor isen motorunu daha ust cc bir motorla degistirmen gerekiyor.
O parcayi sokmen sana hem hayati hemde maddi olarak ciddi zarar getirecektir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ayrıca hız limitörü die ayrı bir parça yok beyini değiştirmen lazım. ve arkadaşların dediği gb motorun ömrünü azaltırsın.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
motorum zaten beni tatmin edecek hıza ulaşıyor fakat belli bir devirden sonra kasma oluşuyor ve aşırı şekilde yakıt sarfiyatı oluyor bunu nasıl önliyebilirim
Disliler ile oynarsan isen motorun daki kasma belki yok olur ama yakit sarfiyati inanilmaz artar.
Sanirim bu motor sana biraz kucuk geliyor. Para biriktirip 250cc bir motora gecme zamanin gelmis.,
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Kasmaya tek çözüm dişli. Fakat bence de motorunu büyütme vaktin gelmiş. Hiç kurcalama.
SUSAMADAN ÖNCE, KUYUYU KAZ!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)