500 bakımı mondial 150 hs
Reklamlar
-
slm 500 bakımında masraf mı çıkıyor 250 300 liralık bir 2 yerde yazmışlar ama.
yağ olarak castrol almak istiyorum castrol 10 40 mı alayım tam bilmiyorum
500 bakımında motorun başında durım mı yani kıllanıyorum guvenmıyorum servislere 500 bakımında neler yapılması gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim
Reklamlar
-
500 km bakımına 250 300 lira falan gitmez.yağ olarak ne kullanacağın motosikletin kullanma klavuzunda yazar.muhtemelen 10 40 dır.
-
ilk bakım ücretsiz kardeş motorun saten 2 yıl garantisi var garantinin devam etmesini istiyosan gittiğin servise imzalatman gerek ücretsizdir
sadece yağ parası alırlar 15/40 koyarlar
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
-
ilk bakım ücretsiz değil artık.
ben bu yaz almıştım mondial zn. ilk bakıma gittim 500 km de. ücretsiz yazdığı halde kitapçıkta, benden para aldılar. isimlerini yazardım servisin ama neyse. bi dahada gitmedim servise. bakımlarımı kendim yapıyorum. 5 para etmez servisler.
-
öyle birşey yok..
sadece yağ parasını verirsin...
en fazla 25 lira tutar oda...
-
motoru sakın servise bırakma muhakkak başında dur
seni göndermeye çalışırlar dur başında
ters davranırsada şikayet et bayilik anında alınıyor ellerinden
sonra yakınıyolar iş yok güç yok diye
önce işlerini düzgün yapsınlar (şimdiye kadar gittiğim butur servisler böyle şerefsiz çıktı)
nekadar para verdiysem kuruşuna kadar haram olsun
-
wolky-ksk adlı üyeden alıntı
motoru sakın servise bırakma muhakkak başında dur
seni göndermeye çalışırlar dur başında
ters davranırsada şikayet et bayilik anında alınıyor ellerinden
sonra yakınıyolar iş yok güç yok diye
önce işlerini düzgün yapsınlar (şimdiye kadar gittiğim butur servisler böyle şerefsiz çıktı)
nekadar para verdiysem kuruşuna kadar haram olsun
evet haklısın ben de başında durmak istiyorum guvenmıorum çunku.yağ 15 40 koyuyolarsa ben 15 40 castrol götürürüm.Bir de madem kitapçıkta ucretsız yazıo sen para vermişin nie şikaet etmedın muşteri hizmetlerıne fln bunun illa bı şikaet birimi var
-
selam arkadaşlar ben de bu gün servise gittim motorun amortisörleri vuruyordu bi iki tık yükselteyim diye motor yeni tam yarın 1 ay olacak alalı adam aldı boru anahtarını gevşetecek sizce olurmu bu nikelajlı parçaya sanki ben bilmiyom boru anahtarı ile ayarlamayı servis bu bide anahtarı yokmuş sen güvende bu servise motor teslim et.
-
şükürler olsun götürdüğüm servsi böyle değil..
gayet itinalı davranıyor motora...
sorunlarınızı dinliyor ağız burun yapmadan...
her daim elinde her türlü yedek parçası mevcut...
-
07 Aralık 2010, 22:52
Antalyadaysan Ben Ücretsiz Yapıyım Mesele Deil 300 Tl Alıcak Arkadaşada Benim Slm Söylersin Yıllarca Scooter Kullandım. Çoğu Ustaya 5 Çekerim En Az ;)
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
-
07 Aralık 2010, 23:26
arkadaşlar motordan sibop sesi geliyor diyorum motorun rodajda diyor açılsın geçer diyor kafayı yiyecem 50 km ilerde aydına götürecem bundan sonra
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)