arkadaslar merhabalar,
Scooter'larda arka tekerlegin orda sanzuman'in ustunde siyah bir kutu var. nedir ne is yapar varmidir bilgisi olan?
arkadaslar merhabalar,
Scooter'larda arka tekerlegin orda sanzuman'in ustunde siyah bir kutu var. nedir ne is yapar varmidir bilgisi olan?
AS125T mail grubu:
[url]http://groups.yahoo.com/group/Asya125T[/url]
modeli tam incelemedim ama hava filtresi olabilir mi anlatmaya çalıştığın şey...?
çirkin kadın yoktur.az votka vardır!..
bence de hava filtresidir o
bendede as125t modeli var sanırım zincir kutusunu diyorsunuz, zinciri temiz ve yağlı tutarak uzun ömürlü olmasını sağlayan kutu olabilir mi?
Hava Filtresi o siyah kutu ! o alttakinde de v kayışı var varyatör sistemi var !
hava filtresidir.ama bazılarının ortasında oluyo
zincir yokki scooterlarda genelde hava filtresi arka tekerleğin yanında olur
arka tekerlekteki varyator kutusunun uzerindeki siyah plastik kutu arkadaslar. sanirim karburator dediginiz gibi.
AS125T mail grubu:
[url]http://groups.yahoo.com/group/Asya125T[/url]
adam tekerin üstü demiş bagaj olmasın sakın koltuun altındaki bagaj
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Dostum sanzumanın üzerindeki siyah kutu kesinlikle hava filtresidir.Bak önündeki vidaları çıkart filtreyi göreceksin içinde.Arasıra da yanmayan solventle temizle iyi olur...
Fazla bilgi göz çıkarmaz
benim mondial 125rt marka resimdede görüldüğü gibi motorum için açık hava filtresi(ses filtresi) diye adlandırılan filtreyi nerden bulabilirim ilgililerin yardımlarını rica ediyorum yardımınıza ihtiyacım var site yada isim nereden bulabilirim msn adresim halil_42600@hotmail.com
Hava filtresidir...Yuzde 1 mılyon.2008 de de sorsan gene hava fıltesı derim Üssteki arkadasa gelince sanırım filtre satan yerlerde internette ve moto aksesuar veya yedek parca satan yerlerde bulabılrısın sanırm....
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)