vites dişlisinden ses geliyor?
Reklamlar
-
başlıkta da yazdığım gibi dişliden ses geliyor.
motorsikletim racer 200.
sadece 2. vitese taktığım zaman takırtılar geliyor diğer viteslerde herhangi bir sorun yok daha yeni oldu zaten canımı sıktı.
vites dişlileri komplemi değişecek yoksa başka bir yolu varmıdır bilen arkadaşlardan yfardım istiyorum.
şimdiden teşkr ederim herkese.
Reklamlar
-
2 vites dişlisi ayrı değişir
-
peki ben motosikletimi yaptırmak için 30 km yol gitmem lazım.
bu şekilde kullansam acaba diğer viselere birşey olur mu?
-
eğer sadece 2. vitesten geliyorsa bişey olacağını sanmam ama yinede kullanmamanda fayda var çünkü dişli çok hasarlıysa kırılıp diğer dişleride bozabilir kasalı bir arabayla götürmen daha faydalı olacaktır
-
teşekkür ederim extrem. en iyisi o.
-
-
sıfırın yerini tutamaz tamir sanırım sonuçta adı üstünde tamir.
hakan abiye yolumuz düşer yine
extrema ışıklarda bekleyin bakarsın kalırım falan tşk ederim.
-
-
tamam dostum sorayım aslında hem o kadar yol gitmemiş olurum daha iyi olur tşk.
-
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim extrem. en iyisi o.
ne demek işin görüldüysün tamiri falan boşver sıfır sıfırdır
-
ben yinede ustama sorayım belki yaparım der bilmiyorum ama sııkıntı burdan oraya gitmekten geliyor. bakalım artık bulcaz bir yolunu.
-
-
şehir dışında sorun olmaz.
burdan çıkana kadar uğraşırız gelicem inşallah görüşürüz.
-
scorpions_59 adlı üyeden alıntı
başlıkta da yazdığım gibi dişliden ses geliyor.
motorsikletim racer 200.
sadece 2. vitese taktığım zaman takırtılar geliyor diğer viteslerde herhangi bir sorun yok daha yeni oldu zaten canımı sıktı.
vites dişlileri komplemi değişecek yoksa başka bir yolu varmıdır bilen arkadaşlardan yfardım istiyorum.
şimdiden teşkr ederim herkese.
arkadaşım mümkünse dişli setini komple değiştir. neden diyecek olursan bize gelen bir motorda 1 ve 2 viteste sorun var diye dişli setinin o kısmını değiştirdik. sonuç şu an motoru yeniden parçaladım dükkanda komple şanzuman dişli setini bekliyorum. önceki taktığım dişli seti orjinalinden daha sert çıktı ve orjinal setide yedi. mümkünse sen komple değiştir. aynı kalite malzemeden değişmiş olur.
-
zontar adlı üyeden alıntı
arkadaşım mümkünse dişli setini komple değiştir. neden diyecek olursan bize gelen bir motorda 1 ve 2 viteste sorun var diye dişli setinin o kısmını değiştirdik. sonuç şu an motoru yeniden parçaladım dükkanda komple şanzuman dişli setini bekliyorum. önceki taktığım dişli seti orjinalinden daha sert çıktı ve orjinal setide yedi. mümkünse sen komple değiştir. aynı kalite malzemeden değişmiş olur.
dostum ustamla görüştüm zaten hertürlü sakata gidiyor motor sökülecek, dişli değişecek. merak ettiğim tek dişli ile komplesinin arasında ne kadar fark olcak onu öğreneyim karşılayabilirsem bütçe olarak senin dediğini bende düşünüyorum.
teşk ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)