Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cıyaklayan teker

REKLAM ALANI
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    merhaba arkadaslar motor gene rahat vermiyor . bugun yolda giderken birden arkada cıyk cıyk ses gelmeye basldı bazen asırı yukseliyor bazen kesiliyor arka diskin arasına taş girmiştir diye dusundum söktüm fren merkezini basktım yıkadım hava tuttum falan gene yolda giderken cıyk cıyk cıyk ses geliyor arada kesilyo yada kısıktan yuksege cıkıyor asırı oluo tak die ses gelyo gne yavastan cıkıyo sizce neden olabilir yardım edin lütfenn teşekürler..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 ----------

birde sormak istediğim birsey var sanzıman yagı ne olur değiştirmek gerekirmi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    umtglsr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK125-7
    arkadaşımın asya 150 t1 in dede aynı sorun var ve çözemedik çok uyuzbi ses ve düşük hızlarda cıkıyo.
    Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!

Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    20 km ye yakın cektim dayanamayıp bıraktım motoru insanı sinir sahibi ediyor o ses ya cözüm bulmak zorundayız ama ya öyle ya böyle =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:37 ----------

yardım etcek kimse yokmu ?

Tesla.tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge SR4 Max
    Göbeğe, hareketli parçalara WD40 sıkmayı dene derim. Balatalara denk gelmeyecek şekilde WD40 sık. Çözmediği sorun yok meledin.
    Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk

turkmath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 - Kawasaki z250sl
    Alıntı Tesla.tr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göbeğe, hareketli parçalara WD40 sıkmayı dene derim. Balatalara denk gelmeyecek şekilde WD40 sık. Çözmediği sorun yok meledin.
    Geçenlerde evde yanlışlıkla tahta döşeme üstüne bir miktar sıkmışım. Sonra bir baktım döşeme feci şekilde kayıyor. Neyle sildiysek çıkmadı meret işlemiş gözeneklere...

overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    göbeğe wd40 sıkmayın. wd40'ın yağ sökücü özelliği vardır. bir süre kayganlık sağlar, doğrudur ancak uzun vadede toz tutmaya başlar ve bilyelere zarar verip başınıza iş açabilir.

Fren diskinde çizik var mı önce bunu kontrol et. eğer diskte çizikler varsa balataların değişme vakti gelmiştir. balataları değiştirdikten sonra ötme devam ederse diske kaba bir zımpara yap ve temizle.

Eğer disk ve balatada sorun yoksa bir motor ustasına gidip jant göbeğini kontrol ettir ve gerekiyorsa yağlattır.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    diskte senelerin verdiği deformeden baska birsey yok balatalqarım 1000 km oldu olmadı yni deişreli amirci yolu yine gözüktü diyorsunuz yani ama anlamadığım birsey bu ses tas sıkısma sesimi onu merak ediyorum yoksa disli falanmı sıyırıyor bazı yerlerde okudum kranktan geliyo diyorlar korktum öle okuyunca

Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    Alıntı umtglsr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşımın asya 150 t1 in dede aynı sorun var ve çözemedik çok uyuzbi ses ve düşük hızlarda cıkıyo.
    yaptırdım arkadaslar arka teker bilyası dağılmıs 10 tl bise tuttu egzozu tutan siyah demirin tekere giren yerinin orada sizde kontrol edin bi bakın ona

Motosikleti
    keeway land cruiser
    rulmanların dağılmış dostum tam yazıyordumki zaten sorunu çözmüşsün:D

melcor09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Yamaha Tenere 660
    arka balatada sorun yoksa eger o ses buyuk ihtimal kayıstan geliyordur bir ustaya gosterin derim ben...
    hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)