Honda cgl 125 parça liste kitapçığı
Reklamlar
-
arkadaşlar elinizde Honda cgl 125 parça liste kitapçığı olan varmı geçen gün izmirde motora yedek parça alırken satıcının elinde vardı çizimle parçaların açılımını gösteriyor satıcıya bu kitapı dışarıdan nasıl temin ederim dedim bu satılmaz dedi elinde olan varsa pdf veye doc format olsun farketmez şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
evet ya warsa bende CBR 125 kitapçığı rica edeyim..
-
yok abi öyle sey mi olur parça kitapçıgının dısarı cıkarılması yasak bayiilerde ve bazı servislerinde olur bosuna arama
-
diğer modellerin kitapçıkları internette var ama arkadaşlar
-
mesela hangi modellerin?_? linkini yollayabilirmisin..
-
orjinal parça kataloğu yetkili servis harici bulunmaz.internette nası temin edersin bilmem ama bulabileceğini sanmam.hem parça katoloğunu ne yapacaksın ki?
-
Merhaba
bikebandit sitesinden belli birkaç markanın parça kataloğuna ulaşabilirsin. Parça sipariş edebilirsin. Parça teknik resimlerini kaydedebiliyorsun. Umarım işine yarar.
http://www.bikebandit.com/partsbandit/OEM-Parts.asp
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
selam makine
gönderdiğin link için teşekkür ederim ben aldığım motorsikleti kendim bakımını yapmak istiyorum onun için sökmeden evvel parçalarını görmek işin yarısı cgl 125 şanzuman arızası var 1. 2. vitesler geçiyor 3.4.5 viteslere geçmiyor bu sorunu çözmeye çalışıyorum bu konudaki bilgilerinize ihtiyacım var adanaya selam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler