Akü gibi görünüyo ama sorun nerde anlamadım
Reklamlar
-
bende 2004 model kymco grand dink 250 var.1.5 sene önce falan aldım.yaklaşık 1 senedırde motorla başım belada.iki gün yerınde dursa üçüncü gün çalışmıyor.ayak pedalı falanda yok mecburen olduğum yere tamırcı cağırıyorum.gelen adam aküye takviye ile motoru çalıştırıyor tamırcıye gidiyoruz aku bitmiş diyo sarj edıyo falan motor çalısıyo ancak bi süre sonra yıne aynı sorun.bu senaryo abartısız 1 senedır böyle.motor calısırken aküyü sarj etmıyodur falan dedıler konjektör değişti,akü kötü dediler amperine uygun bosch akü aldım taktık falan ama yıne yok yıne yok.canımdan bezdim artık denize atcam sonunda motoru millet dalga gecmeye basladı.bu konuda bana yardımcı olabılecek birileri varsa ve desteğini esirgemezse çok sevınırım.bu arada mersinde yasıyorum.
Reklamlar
-
Dediğin gibi akü / konjektör / şarj dinamosu sorunu gibi görünüyor ve ilk akla gelen de budur tabii ki.
Bir oto elektrikçiye götür ve elektrik aksamınından bir kaçak olup olmadığını kontrol ettir.
-
Sanırım birşeyler gereksiz akım çekiyor.. Akünün artı kutup başına bir şalter bağlayıp sorunu çözebilirsin.Koltuğun altına sağlam bir kablo çekip şalter bağlaman yeterli olur. Aynı zamanda gizli kontak gibi de bir görevi olur.. Uzun süreli yatıracağın zman kapatırsın..En basiti budur.. Arızayı yada sorunlu kısmı bulmak zaman ve para kaybına yol açabilir.
-
mantıklı seyler söyluyosunuz sanırım oto elektırıkcısıne göturmelıyım motoru.şalter bağlatma olayınıda anlatırım hem belki o işe yarar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)