Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

teker yakma ..

REKLAM ALANI
    bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Evet... Yukarıda yazdığım kurandan bir ayettir aklıma geldi paylaşmak hatırlatmak istedim benim mantığım değil Allah öyle söylüyor isteyen kendine birşey çıkarır isteyen çıkarmaz, hiçte kıskanmış değilim bedavaya al motorda lastikte senin desen öyle boş bir işe tenezzül bile etmem...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Jubaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bassturbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet... Yukarıda yazdığım kurandan bir ayettir aklıma geldi paylaşmak hatırlatmak istedim benim mantığım değil Allah öyle söylüyor isteyen kendine birşey çıkarır isteyen çıkarmaz, hiçte kıskanmış değilim bedavaya al motorda lastikte senin desen öyle boş bir işe tenezzül bile etmem...
    Dostum yorumum direk sana degildi genele hitaben yazdim seninki yine mantikli bi cevap.

Ama zaten bitmek uzere olan bi lastigi yakmak bence mantikli zaten biticek o halde kullansan tehlikeli kayar gider altindan makina tutmaz yolu.

He tabi yakmazsin keyfin bilir sevmem hos gorunmuyor dersin o da kabulum ama kimisi dovecek sanki adam teker yakiyor diye oyle yorum yapmis.Sen sevmezsin ben severim saygi duydugun surece buna bi sorun yok israfi bende sevmem sahsen yeni bi lastigi alipta yakmam ama lastik bittiyse artik miladi dolduysa yakarim zevk veriyor bana cross yapan adama sen niye hoplamayi ziplamayi seviyon demek gibi bisey bu.
    We are many...

QM50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Home Made Kastino Qm 50 Chopper
    Paravar huzur var:D Bırakın yksınlar bnm çok hoşuma gidiyor eski yada yeni sonuçta bitecek biraz erken olsun nolucak :D
    Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    neden hep bu ss cilere kızarlar anlamam,sanki bütün aksi davranışlar bu arkadaşlarda.
    adamların kanı kaynıyor gazlıyorlar,kanı kaynıyor açık egzoz takıyorlar,kanı kaynıyor lastik yakıyorlar
    ama kalabalık içinde lastik yakılması hiç hoş değil bence hiçte ilgilenmediğim bir olaydır.yaş ilerliyor ondanmı acaba.insanlara zarar vermedikleri müddetçe gönülleri bilir ne yapacaklarını,ne desen boş benim malım benim param der geçer gider vınnnnn
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

efsars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz8,hayabusa, ybr125 07,08
    bizim insanımaza laf anlatmak biraz zor : )

aliertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda 600rr movistar
    şimdi yapmaya gönlüm el vermezz ama lastigi degiştricem zman detarjanı deniyecem merak etimm şimdi ))

efsars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz8,hayabusa, ybr125 07,08
    Alıntı aliertan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi yapmaya gönlüm el vermezz ama lastigi degiştricem zman detarjanı deniyecem merak etimm şimdi ))
    dene kardeş yeni teker yakmaya kimsenin gönl el vermez değiştirceğinde eskisini yak çok zevkli oluyor yakması :D

deterjanla yoldaki suyun birleşmesi süper bi sonuç doğuruyo bence bunuda deneyinneden böyle şeylere ihtiyaç duyuyosunuz anlayamıyorum.Doğru dürüst yolunda gidip rüzgarı iliklerine kadar hissetmek varken!

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ne var bunda anlamıtorum festivalde bi çok kişi teker yakıyo ne olacak isteyen istediğini yapsın israf da değil depoda çürüyen teker yanıyo gidiyo işte :D Ha sokakta ya da insanları rahatsız edecek yerlerde olmaz tabi. Eski tekerleri mezara mı götüreceksiniz yakın gitsin

bosnak_semko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800
    yapmayın arkadaşlar böyle şeyler aaa hiç teker yakılırmı :p :p
    hele havaalanında sakın bakın şu bosnak_semko nickli arkadaş napmış

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/Ga...1&p=10&rid=155

not: lastikte deterjan yoktur kuru lastik deterjanlada denemek lazım bigün

Motosikleti
    Xmax250
    bende xmax 250 motorda denicem merak ediyorum
    yağ sürüp yakarsam yangın çıkarmı DD

Bir kısım 4 teker araç sürücüsü'de araçlarının lastiklerini değiştirmeden önce

patinaj çeker , sert hareketler yapar, lastik değişimi sonrası da normal şekilde

araçlarını kullanırlar.

Ben, senin motosikletini düzgün kullandığına inanıyorum.
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)