Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

lastikleri değiştiricem

REKLAM ALANI
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı atta_atta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ''kardeşim senin dalga geçme gibi bi eğilimin varsa git başkasıyla bu saçma muhabbetlerini yap. agzımı bozmak istemiyorum. bilmediğimizden soruyoruz. daha önce lastik değiştirtmedim bu yüzden ne gibi özellikler aranır bilemiyorum ama senin gibiler kendi akıl seviyelerini böyle belli ediyor. bu konuda seni tebrik ediyorum .... '' bu msj size değildi yanlış anlamayın . Bu mesajdan alıntı yap tuşuna basılı kalmış. size teşekkür ederim. bazı gerizekalılar bu forumu kendi seviyeleriyle kirletiyorlar. saygılar
    neyse ben üzerime alıncak gibi oldum ama mesajın devamını okuyunca vaz geçtim...arkadaşların dediği gibi espirinin sebebi başlık hatası.bir konu açarken ne aradıgınızı tam olarak yazarsanız illaki yardım edicek arkadaş çıkacaktır ona şüphen olmasın.birde açtıgın konuya sahip çıkıcaksın'ki konunun boş amaçlı oldugu kanısına varmasınlar...sitede yeni olman hiç bir zaman sorun olmaz sadece genelde her marka motora ait bilgiler bolca var bizlere sadece biraz sitedeki konuları araştırmak kalıyor.mesela sayfa üstündeki boş banda hangi marka hakkında bilgi arıyorsan oraya yazıp enter dersen bir sürü konu çıkacaktır emin ol.kolay gelsin şimdiden.
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kashmar54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kimse alınmasın ama espiriyi yapan arkadaşı kutluyorum
    bundan iyisi olamazdı her gördüğümde gülüyom yaa
    "Son gün olmasın dostum, çelengim top arabam;
    Alıp beni götürsün tam dört inanmış adam!”

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)