Kuvvetmira dostum, böyle birşey işini görürdü. Enduro Market'te 185Tl.
Uploaded with ImageShack.us
Kuvvetmira dostum, böyle birşey işini görürdü. Enduro Market'te 185Tl.
Uploaded with ImageShack.us
bence bws farların içine mercek yerleştirip zenon tak olmadı direk zenon tak hiç girme sis farına falan adı üstünde sis farı
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
sağolun arkadaşlar, hepsini okudum,
ybr farı yuvaya büyük
zenonun gece gözalmasından çekiniyorum
yarın elektrikçiylede görüşüp bi şekle bağlıycaz olayı.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
renault12 farı bile takabilirim, yarın tühkanda çapını bi ölçeyimde.[/QUOTE]
keşke istanbulda olsaydın.elimde 2 adet yani sağ sol 2 şer adet yani toplamda 4 adet ammada uzadı be.. bmw farı var..otomobil olanından.hemide yuvarlak hemide çapı sanırım sana uyardı heemide 2si mercekli 2 si normal..hemide orjinal ....beraber uygulamaya çalışırdık...başarırdık sanırım....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
hemide ne horoz varya!!!
resim atayım dicem ama çekmek lazım.dur bakayım aynısından satıyorlardı sahibinden de..bulursam linkini atayım..ona göre ölçü işne bakarsın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:48 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9804152/detay?
ahada bunun sadece içleri..ikisi birleşik..daha detaylısı da vardı arıyorum...
ölçü benziyoda
bek bahalıymış yau
sade içinin çıkmasına bakmak lazım
aga orijinalciler okumasın taşa tutarlar bizi var ya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...farlari/detay?
buna daha çok benziyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:56 ----------
yaw bendekiler de orginal
de parasından sağane????
he aynen öyle.biri mercekli aşağı yukarı ayarı için motorlarıda var sanırım...yan komşumun arabasındaydı.arap yağı bol bulur hesabı gitti yenileriyle değiştirdi.eskileride ben aldım.belki lazım olur dedim.ama bir motosiklete hemide angaraya (hanımköye)lazım olacağını nereden bilirdim???ön deki genel olan geniş camı yok.o arabada kalıyormuş.ama herbiri kendi aralarında ayrı ayrı birer far zaten...acelen yoksa ben biraz inceleyip sana ölçü vereyim ama bu sabah isteme..bu sabah 08:30 da benim oğlanı hastaneye götüreceğim.ameliyat olacak...geniz eti ve kulak operasyonumuz var..uyuyamıyorum o yüzden...müsait olunca bakar fotoğraflarını çeker sana göndermeye çalışırım.ama dediğim gibi belkide yarına kalır.acelen yoksa.....
yarın zaten gececiyim aga, sorun yok vakit olarak.
yeğenime çok geçmiş olsun.
göndereyim deme ha, ben bulurum burda, sanayideyiz elhamdülillah
çapıyla içten içe ölçü görür işimi
sağolasın.adam 6.5 yaşında.pipisinden önce bıçak başka yerlerine değecek garibimin.kandırıyoruz ama tasası beni daha çok vuruyor...
olursa gönderirim tabi neden göndermeyeyim? işin görülürse bende sevinirim.biraz temizlikle adam olurlar.toz içinde duruyorlardı....
xenon olan araba xenonu ise uzun süreçte tesisatı biraz iç ediyor diye biliyorum sıkıntılı zamanlar yaşama sonra ileride.
geçen sene fazercıların sitesinde okumuştum birisi kendi motoruna h4 ampüllerinden xenon yapmıştı gayette başarılıydı
buradada bulabilirsin ( burada yapan kişi sanırım bahsettiğim esas fazerturkiye sitesine yazan kişi değil ama oradaki gördüğüm resimleri kullanmış mercek kiti ve komple xenon seti dışında )
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ygulamasi.html
umarım fikir verir ama muayene konusunda sıkıntı yaşabileceğini hatırlatmak isterim ona göre sıkı ölçü vermen gerekir
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)