MT Honda Orjina Yedek Parça Servisi (Anes Motor - Beşiktaş Şube)
-
09 Şubat 2013, 21:34
eskişehir honda servisi kapandı honda cg titan es silindir piston sekman orginal fiyatını ögrenebilirmiyim
Reklamlar
-
10 Şubat 2013, 21:25
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
2006 model VFR800A için granaj iç parçası, 64270-MCW-D00 numaralı parça. Fiyat ve stok durumunu öğrenebilirmiyim.
Gerek kalmadı motosikletimi sattım, ilginiz için teşekkür ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
19 Şubat 2013, 03:29
Hakan bey herhalde yoğunluğun fazla olmasından dolayı buralara fazla uğramıyor yada soruları özelden yanıtlıyor,yinede ben sorumu sorayım.
2007 Honada Anf innova sahibiyim km saatim çalışmıyor sorunun hız sensöründen kaynaklandığını düşünüyorum,yakınımda malesef bir honda servisi yok ve
kullandığım motorun aynınden hiçkimsede bulunmadığı için deneyerek tam eminde olamıyorum,
Bir ara istoçtaki yerinize kask almak için uğradığımda,servisin üst katında bulunan beyin fazla meşgul olmasından dolayı bu iki parçanın fiyatını öğrenemedim
Mümkünse
2007 anf 125 innova
Hız sensörü ve gösterge panelinin ücretini belirtirseniz memnun olurum...
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
-
19 Şubat 2013, 03:39
oyunageldim adlı üyeden alıntı
Hakan bey herhalde yoğunluğun fazla olmasından dolayı buralara fazla uğramıyor yada soruları özelden yanıtlıyor,yinede ben sorumu sorayım.
2007 Honada Anf innova sahibiyim km saatim çalışmıyor sorunun hız sensöründen kaynaklandığını düşünüyorum,yakınımda malesef bir honda servisi yok ve
kullandığım motorun aynınden hiçkimsede bulunmadığı için deneyerek tam eminde olamıyorum,
Bir ara istoçtaki yerinize kask almak için uğradığımda,servisin üst katında bulunan beyin fazla meşgul olmasından dolayı bu iki parçanın fiyatını öğrenemedim
Mümkünse
2007 anf 125 innova
Hız sensörü ve gösterge panelinin ücretini belirtirseniz memnun olurum...
Sorun KM telınde olma ıhtımalı olabılır dıye dusunuyorum,
Ön tekerın SOL tarafında Teker mılının kenarında bır kablo tarzı bısıy olmalı,
O KM TELİ,
o telı yerınden sök,
ya tornavıda uclu olur yada pense yardımı ıle somun tarzı olur,
soktukten sonra,
Tekerı cevır ve o km telının takıldıgı yerın ıcındekı parca hareket edıyormu ona bak,,,,
Hareket edıyorsa eger,
KM telınde sorun var demektır,
Yok hareket etmıyorsa KM REDÜKTÖRÜN arızalı demektır,
Bunları sende yapabılırsın Diye yazıyorum,,,
Umarım işine yarayabılır...
Tabii sorunun KM SAATİ'nin içinde ise yapılacak bişiy yok buradan...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
19 Şubat 2013, 13:21
Serkan bey çok sağolun yardım etmeye çalıştığınız için,Ama malesef km saati elektronik, hızı km saatine şanzımanda takılı olan bir sensör iletiyor,
Manual birşey olsaydı elim anahtar tutar şimdiye dek çoktan tamir etmiştim,
tekrar teşekkürler...
Hız sensörü
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
-
19 Şubat 2013, 15:12
Honda Titan orjinal motor blok saplamarı var mı acaba? Varsa fiyatı nedir? Bendekiler sarı adi metalden yapılma ve orjinalinden yüksek galiba çünkü piston kapağı bir türlü yerine oturmuyor. Değiştirmek istiyorum
The man who knows everything chooses to know nothing...
-
19 Şubat 2013, 16:58
Honda fes 250 arka amortisor, arka fren balatasi, komple hava filtresi ve kutusu, on cam ayri ayri fiyat alabilirmiyim
-
21 Şubat 2013, 20:07
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler