MT Honda Orjina Yedek Parça Servisi (Anes Motor - Beşiktaş Şube)
Reklamlar
-
selam ben bir honda cbr 125 r sahibiyim malesef egzos manifoltu bulamıyorum orjinal yada fason uretim fiyatları konusunda yardımcı olursanız sevinirim 554 620 31 73 nolu telefon dan ulasabilirsiniz aciliyeti bulunmaktadır cunku aşırı düzeyde ses cıkardıgı için kullanamamaktayım telefondan yardımcı olursanız daha iyi olur iyi calısmalar..
Reklamlar
-
kadirakkaya adlı üyeden alıntı
selam ben bir honda cbr 125 r sahibiyim malesef egzos manifoltu bulamıyorum orjinal yada fason uretim fiyatları konusunda yardımcı olursanız sevinirim 554 620 31 73 nolu telefon dan ulasabilirsiniz aciliyeti bulunmaktadır cunku aşırı düzeyde ses cıkardıgı için kullanamamaktayım telefondan yardımcı olursanız daha iyi olur iyi calısmalar..
Egzost ve silindir arasındaki manifolttan bahsediyosanız bir adet tutuyorum elimde. Fiyatı 25 TL
-
selam hakan bey cbf 250 ön amortisör maşası tek olarak varmı, fiyatı nekadardır, iyi çalışmalar...
-
rebellion adlı üyeden alıntı
selam hakan bey cbf 250 ön amortisör maşası tek olarak varmı, fiyatı nekadardır, iyi çalışmalar...
Alt mesnetten bahsediyosanız eğer fiyatı 470 TL
-
hakan bey teloskopik çatal olucak..
-
honda activa ön takım burçlarının fiyatını alabilir miyim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
rebellion adlı üyeden alıntı
hakan bey teloskopik çatal olucak..
İki amörsitörün bağlı olduğu alt parçadır bahsettiğimiz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:39 ----------
mondial50tt adlı üyeden alıntı
honda activa ön takım burçlarının fiyatını alabilir miyim
Takımı 20 TL
-
11 Aralık 2010, 20:47
Hakan bey merhaba. benim honda titan(efsane) ım var 3 vites te motor ses yapıyor değişmesi lazım. 3. vites dişli ne kadar ??
-
11 Aralık 2010, 21:02
cbr 125 kuyruk ne kadar? Birde şamandıra lazım.
-
11 Aralık 2010, 21:18
selam hakan bey..dylan ön amortisör keçe fiyatlarını öğrenebilir miyim sağ sol takım olarak..ve dylan için leovince 4 road eksoz getiriyomusunuz geliyorsa fiyatı nedir??
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
13 Aralık 2010, 22:42
çok teşekkür ederim ilginiz için .peki bu orjinal dişli fiyatı değilmi ??? bide ben hatay da oturuyorum kargo fiyatı ile toplam ne kadara gelir. sipariş edersem size ücreti nasıl gönderebilirim
-
13 Aralık 2010, 22:50
CBR 125-Sinyal Şeffaf Kapak, Siyah Mono Kapak
Merhabalar Hakan Bey;
HONDA CBR 125R Yeni Kasa Sol (debriyaj tarafı) Sinyal Şeffaf Kapak Fiyatı
(Sinyalin şeffaf kapağı çatladı ampul ve arkadaki siyah plastik bölüm sağlam, bu parçayı değiştirmek istiyorum mümkünse, yada artık nasıl satılıyorsa)
ve
HONDA CBR 125R Yeni Kasa Siyah Renk Arka Sele üstü Monu Kapak Fiyatı
verebilirseniz çok sevinirim.
Eğer stoklarınızda mevcutsa gelip satın alacağım.
İlginiz için teşekkürler.
-
14 Aralık 2010, 19:51
anesmotor adlı üyeden alıntı
Mono kapak : 225 TL
Sinyal (komple sol) : 135 TL
Siyal (sadece kapağı) : 22 TL
Uuu mono kapak biraz tuzluymuş,
Şeffaf sinyal kapağını yenilemek için yarın gelsem yardımcı olurmusunuz?
Elinizde mevcutmu?
-
14 Aralık 2010, 20:01
anesmotor adlı üyeden alıntı
Kapak İstoç mağazamda mevcut. Tel : 0212 659 41 42. Y.parça müdürü : Murat bey
İlginiz için çok teşekkürler yarın irtibata geçeceğim.
-
14 Aralık 2010, 20:21
Merhabalar
'07 cbr 125 motorumun sol kütüklük (ayna kısmı) kırıldı ayna ve kol sağlam ama yerine oturmuyor kütüklükten dolayı, sol kütüklük fiyatı nedir öğrenebilir miyim? kış geldi kilitledik motoru garaja ama sinek küçük miğde bulandırır misali sürekli aklımda
ilginize şimdiden teşekkürler
-
15 Aralık 2010, 12:56
Merhaba,
VFR 800 için arka çanta ve bağlantı elemanlarının fiyatını almak istiyorum... (renk kırmızı)
-
15 Aralık 2010, 17:26
merhaba honda xl 200 2005 model debriyaj teli gerekiyor stoklarınızda mevcut mu? fiyat nedir? teşekkürler
-
15 Aralık 2010, 22:30
slm,bana cbr 125 için arka çanta aparatı gerekli.Varsa fiyatını verirseniz sevinirim.
-
15 Aralık 2010, 22:42
Merhaba:
Honda NT 700 VA Deauville için;
Büyük yan çantalar (siyah) ,
Elcik koruma,
Alt motor koruma,
ayrı ayrı fiyatları, toplamda herhangi bir indirim olup olmadığı ve ne kadar sürede ulaşabileceği hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.
İyi çalışmalar..
-
22 Aralık 2010, 16:14
Cbf250
honda cbf 250 nin ön çamurluk fiyatı yag filitresi hava filitre fiyatları--debriyaj kolu ile ön fren kolu fiyatları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler