Motosiklet genel bakım malzemeleri
-
15 Ağustos 2010, 16:38
Merhaba arkadaşlar,
Motosikletimizin periyodik bakımlarında kullanmak üzere ihtiyaç duyduğumuz temizleyici, yağlayıcı, pas koruyucu malzemeleri listeleyelim diyorum...
Kullandığınız markayı ve performans görüşlerinizi yazarsanız çok iyi olur...
1- WD-40 Pas Önleyici
listenin başına yazıyorum. Güncel 400ML 8.48TL'lik satış fiyatıyla internette bulduğum en ucuz linki de ekliyorum.
http://www.hepsiburada.com/Liste/Pro...oductid=hrwd40
Sizlerde kullanmamız gereken diğer malzemeleri kullandığınız marka ile yazarsanız iyi olur...
Cila, zincir yağlayıcı, temizleme, lastik malzemeleri, disk temizleme ürünleri, aklınıza gelen bütün alternatifler...
İyi bir rehber olması dileğiyle....
Reklamlar
-
15 Ağustos 2010, 20:00
Bu WD-40'ı çok duydum bende en yakın zamanda alıp deneyeceğim
Ayrıca güzel bi konu olmuş dostum...
''Gerçekler acıdır.Acıtır...''
-
15 Ağustos 2010, 21:09
ihtiyaç kadar mazot yağ ve asfalt kirlerini çok güzel söküyor
-
22 Ağustos 2010, 14:42
ee başka ekleme yapmamış ama kimse...
Sizce en güzel zincir yağı?
Pasta polish malzemeleri?
Ekleyin haydi arkadaşlar...
-
22 Ağustos 2010, 15:22
Bu bakımlar ne kadar süre ile yapılır motorun hangi parçalarına yapılır ? Motorda daha yeniyim yeni alıcam ama önce yeterince bilgiye sahip olmak istiyorumda.
-
23 Ağustos 2010, 02:04
motorla fazla oynarsan zarar verirsin.mesela zinciri gözle kontoröl ederim kuruysa yağlarım kirliyse mazotla temizlerim.frenler iyi tutmuyorsa veya ses yapıyorsa balata temizleyciyl
e veya söküp zımparayla temizlerim.km teli ve debriyaj teline kopmaması uzun ömürlü olması için şırınga yardımıyla motor yağı sıkarım.gene pas kurum yapan yerlere wd-40 la mudahale ederim.gerikalan kısımları ne gerekiyorsa yaparım yani elinden geldiği kadar ne yapa biliyorsan.makina kullanımdan dolayı yaşlanır önüne geçemessin
-
26 Ağustos 2010, 03:55
-
26 Ağustos 2010, 04:11
Metylan boya sökücü bazı çıkmayan lekeleri çok iyi çıkartıyor.egzozda yanma dahil. Ama dikkatli kullanılmazsa motorun boyasına büyük zarar verebilir ben yinede söylemiş oluyum =)
-
Bu konuda güncel olmali arkadaşlar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler