arkadaslar selam.ybr hakkında bildiklerinizi benimle paylasırsanız cok sevinirim.motoru almama nasip olursa 2 gün kaldı ve ben yanlıs secim yapmak istemiyorum.simdiden tesekkurler....
arkadaslar selam.ybr hakkında bildiklerinizi benimle paylasırsanız cok sevinirim.motoru almama nasip olursa 2 gün kaldı ve ben yanlıs secim yapmak istemiyorum.simdiden tesekkurler....
dnyadaki en gzel canl topraktr ne ihanet eder ne de yalan s”yler,ne ekersen onu bi‡ersin.....
Forumda bi arastırma yaparsan ybr ile ilgili bilgilere ulasabilirsin.
Ybr kullanıcı arkadaslar var sana yardımcı olacaklardır.
ben de cok arastirdim bana uygun modelin ybr olduguna karar verdim
olumsuz hic bisi gormedim,duymadim kullananlardan...hayirli olsun...
Manic Depression Is Touching My Soul...
insallah ikimizede hayırlı olur.yarın geliceğini söylüyorlar bakalım herhalde YBR olucak.o tarz motorlar icinde en sık ve özellikli makine YBR.fakat kullanıcı arkadaslardan biraz bilgi alabilseydim onunla tanısam fazla uzun sürmezdi...
dnyadaki en gzel canl topraktr ne ihanet eder ne de yalan s”yler,ne ekersen onu bi‡ersin.....
Öğrenmek sonrada değiştirmek için alacaksanız honda cgl125'i öneririm.Teknik özellikleri birbirine çok yakın ve aralarında galiba 700-800 mtl fiyat farkı var. Artan paraya mont kask v.s. alabilirsiniz.
banro hocam, teknik olarak hakikaten birbirine yakın.honda'nın hem fiyat hemde servis avantajı var.ama görüntü olarak alakaları yok be yav!honda bu modelinde tip değişikliği yapmazsa bu pazarı ybr'ye kaptırır gibime geliyor.
bu arada sen seneye motoru değiştirecem demişsin.ne almayı düşünüyorsun?aman benim gibi keleğe gelme!
Evet ben de CGL hakkındaki görüşlerine katılıyorum jawa. Tipi yok o motorun ancak zannımca o motor bizim gibi ilerde daha gösterişli motor alıp da gezecek olanlara değil de kuryelere falan hazırlanmış.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Walla haklısınız tipi mobilet bionik gibi birşey ama Fethiye Köyceğiz civarında yok satıyor.Bir arkadaşım ybr125 almak istedi aylarca beklettiler bizim adam sonunda vazgeçti.Yamaha'nın servisi bayii'si falan problemli buralarda.Motoru seneye bu sıralar 0 bir twister ile değiştirmeyi düşünüyorum.Ancak 1 sene sonra elimdekinide satarak parasını denkleştirebilirim. Yeni motorunla problem yaşadığına üzüldüm. XL200 falan alsaydın keşke.
arkadaslar ben cgl gördügüm anda o honda stickerını ordan sökmek istedim.tamam mekanik ve kullanım olarak saglam bir motor olabilir ama motor 125 lik degil 25 lik olsa bile önce tipi ve duruşu diyorum.kullandıgınız motorun görüntüsü ne kadar güzel olursa kullanma zevkinizde o kadar artar diye düsünüyorum.bu arada motor gelmis ve bu sabah olmaya gideceğiz nasip olursa bütün motorcu camiasına hayırlı olsun....!
Oo ilk kutlayan gece kuşu Prometheus olarak ben olayım Saat 04.00 ve sanırım sen birkaç saat sonra uyanıp almaya gideceksin. Hadi dostum hayırlı olsun, seçtiğin motorun tipi güzel haklısın. Sürüş serüvenlerini bekliyoruz burada ona göre. Motor alana kadar takılıp da sonra gidenlerden olma Gerçi ben daha bu forumu bırakana rastlamadım ama
Kazasız ve keyifli sürüşler...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
İkinci kutlayanda ben olayım.Önemli olan motoru senin sevmen.Hayırlı olsun
kazasız belasız sürüşler dilerim.hayırlı olsun.
banro biraderim, twister güzel alet hakkaten.bence iyi yaparsın.güvenli ve tedbirli gidiyorsun, bravo.benim gibi balıklama dalmıyorsun.aslında bende sabırlı bir insan sayılırım ama konu motor olunca nedense sabrım kayboluyor
Hayırlısı olsun. Ya herkes alıyor motorunu ya bende isterim. Neyse saçmaladım.
...Oytun...
..Ainador..
ben sunu merak ediorum.simdi bayii ye gittim,su motoru alcam dedim plaka vs. ne kadar zamanda halledilio...ne kadar zmnda alip cikioruz motoru?
arkadaslar motorumu aldım.cok dogru bir karar verdigimi zannediyorum,inanılmaz zevkli bir sürüsü var.evrakları carsamba hazır olucak 2-3 günde plaka sürse,1 hafta falan renon kardes.tabi bu motoru aldıgın bayiye görede degisir.ben plaka haric aldıgımdan bu kadar sürüyor,plaka icinde olsa 2 günde tamam...!
ne renk?ben gri alcam...(halaoglu da aramadi yan cizmese bari )
Aslında jawa sabırlı ve temkinli olmak bazen o kadar da iyi olmuyor.Yaş 30 kusur oldu daha önce ne kadar niyetlensemde riskli deyip motor almadım. işte yakın zamanda motorsiklet almak zorunda bırakıldım(çok ağır baskılara maruz kalıp :violent1: psikolojik işkenceye uğradım :pain10: ) Buna içimdeki canavarı uyandırdılarmı desek yoksa Eşşeğin aklına karpuz kabuğunu getirdilermi desek bilmiyorum.Şimdide beni motordan indiremiyorlar. :::mtnet4
renk kırmızı.gri almayı düsünüyordum ama bayiye gelmemisti ama bu renkte baya bi hosuma gitti ve motoru kullandıkca daha cok seviyorum.almayı düsüne veya yakında alıcak olan varsa hic şüphesiz kıyaslama yapmadan ve düsünmeden yamaha bayiine kosa kosa gidinn....
usta kaça aldın yaa? benim titanı versek üstüne kaç para isterler??
racing racing ve racing.............
banro dostum geç olsun güç olmasın.benim yaşta 30 küsur benim motor almamda 2 yıllık bir hikaye.umarım daha uzun yıllar da devam eder.
benim önerim motosiklet satıcılığını iş edinmiş kişilerden 2. el motor alırken çok sakin ve yavaş karar vermeli.adam bi ton laf kalabalığı ile aklınızı karıştırabilir.
hulen ne zaman çıkacam şu motorla tatile yav!her ay başka bi pürüz çıkıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)