Valla şahsi fikrim deneyenlere sorup uygulayın.Alçı kurursa daha beter çizer...
Valla şahsi fikrim deneyenlere sorup uygulayın.Alçı kurursa daha beter çizer...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
benim diş hekimi bi arkadaş var,sorayımbakayım nasıl bir bileşenmiş bu
:pr::pr::pr:
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bu yöntem vizörü yani plastiği eriterek çiziklerin olduğu yüzeyi çiziksiz yüzeyle aynı seviyeye indiriyorsa arabalar için kullanılan pasta cilalarıda kullanabilirsiniz
çünkü pasta cilaların çiziği yok etme prensibi sürüldüğü bölgeyi eritmesi ve çizikli ve çiziksiz alanı aynı seviyeye çekmesidir(aaa çizikler yok oldu diye şaşıranlar bunu öğrenince yakında astara inme korkusu ile pasta cilaya daha temkinli yaklaşırlar)
bende derin bir şekilde çizilen plastik camlı saatimde ve bir cep telefonu camında(plastik tabi) denemiştim pasta cilayı
kuruyunca çizme gibi bir derdi yok(toz gibi ufalanmadığı için)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
bilgeleriniz için teşekkürler
kolları sıvayım bakem
bence denemeye değmez kaskın vizörü ufak tefek gerilecek esneyecek bu durumda çizik içindeki parçalar düşecektik sonuçta plastik kadar esnek değil...
aynı zamanda vizörün dayanıklılık olarak çizildikçe sağlamlığıda gider zamanla
güvenlik için yenisiyle değiştirmek en güzeli
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ya topiği hortlattım ama bu mendilden lazım bana macun işine bulaşmıcam neme lazım pire için yorgan yakılmaz...
vizör işlem sonucu,temizlendi diyelim.peki görüşte tuhaflıklar oluşma ihtimali varmıdır.eğer ilk alındığından farksız oluyorsa süper bir buluş olur
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
şöyle fotolu falan birisi yapsada koysa şuraya, temizleyelim derken iyice çizmeyelim vizörü
ya bence aceleci davranmayın önce şu sanoxu deneyelim İzmir'li arkadaşlar bi yardım nerden temin edebiliriz bu mendili???
Bitavsiye veriyim size...otomotiv sektorunde dizayn kisminda gorev almis biri olarak diyecegim flexy malzemelerdeki cizikleri sulandirilmis nemli bez ve otomobil polishleri vardir bilen varsa 3m in plastik tupde.bunlar manyak cizik goturuyor.biz surekli calisirken kaporta ve flexy malzeme ciziklerini bununla alirdik.hic ugrasmayin.polish.beyaz kremli bi kivamda.....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)