motosiklet tamiri.... yardım
-
02 Ağustos 2010, 16:51
arkadaşlar benim 150 lik "asya maxi scotter var sizlere bir sorum var ....ben bu tamir konusunda çok acemiyim...hatta malım ..... fakat kafam iyi çalışır ellerim sanatım falan var zaten müzisyenim...motor hevesimde çokkk...seviyorum yani motoru...
sizlere sorum şudur...
ben bu alette böyle zaman zaman çin malı olduğundan dolayı sıkıntı çekiorumm... ankarada ikamet ediyorum...bi kere servise götürdüm...bazı parçaları değişti .... 190 lira kitledi.... ve motor daha boktan oldu.... şikayet edicem ama uğraştığıma değmicek biliyorum...allahından bulsun diyorum sadece... asıl soruma gelince...ankarada sağlam bir motor tamircisi varmı ?? yada ben bu işi sizlerin yardımıyla kendim parçaları değiştirebilirmiyim...malzemem falan var....sadece toplayamam diye tereddüt ediyorum...elimde kalırmı?? sizlerden yardım bekliyorum .... gariban adamız ....onlara bayıllacağıma parçalarını alır kendim montelerim..parça bol ve var....fikirlerinizzzzzzz???
Reklamlar
-
02 Ağustos 2010, 17:17
Abi , motosikletinin neresi bozuk ,neresindeki parçayı değiştirmek istiyorsun ,neyi becerememekten kuşkulanıyorsun ?Bi anlat dayının , bilsin millet...
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
-
02 Ağustos 2010, 18:33
şimdi ustam makinanın kısmen bir kaç sıkıntısı bulunuyor....benim amacım genel bakım anlamında...ama sıkınıtıları yazayım...
1-kalkışta irkilme yapıyor benim gaz vermeme göre ....
2-hıyar servisteki salak adam... balata bitmiş diye değişti...balata göbeğini tam takamamış veya contası eskimişş .zangır zangır oynuyor ( bunu sökmem için sanırım komple tekeri çıkarmam lazım...vidası orda gözüküyor.)
3-bide yakıtı tam denemedim ama tahminen kasa ağır maksi scotter .... 100km 11tl ile 15 tl yakıyor.bu normalmi??
makina 12.500 km de... motor kasa yürüyen sağlam gibi yeni aldım..ikinci el.tam bu işleri anlamıyorum...:D:D
-
02 Ağustos 2010, 18:38
soktugun parcaların yerını unutmadıgın surece sorun cıkmaz tak cıkar yapcan ısteee bence cekınmee tamır etmekten herkes dogustan ogrenmıyor herhalde
-
02 Ağustos 2010, 18:49
ankaradaysan ulusan motor var.
bende cbr 125 var .Honda efe plazaya gitmiyorum ulusana gidiyorum.
istersen bir dene
-
02 Ağustos 2010, 19:00
konu açan arkadaş, yazdıklarını dikkatlice oku öyle yolla. küfür değil yazdıkların ama bazı kelimeler var hiç yakışmıyor buralara.
-
02 Ağustos 2010, 19:26
Sen boşver o işler zor...Öyle burdan anlatılarak tamir yapılmaz...
O zaman sen hangi müzik aletini çalıyorsun anlatta bizlerde çalalım..Olur mu?
Müzisyen adam sanatçı ruhludur..Hepsi değil demek ki..Böyle de yardım istenmez zaten...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
02 Ağustos 2010, 20:41
Mengu16 adlı üyeden alıntı
konu açan arkadaş, yazdıklarını dikkatlice oku öyle yolla. küfür değil yazdıkların ama bazı kelimeler var hiç yakışmıyor buralara.
Seviyeli bir sitedir ...Kullandığınız kelimelere biraz daha özen göstermeniz gerekli ...
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
-
02 Ağustos 2010, 20:43
hyomzysn adlı üyeden alıntı
arkadaşlar benim 150 lik "asya maxi scotter var sizlere bir sorum var ....ben bu tamir konusunda çok acemiyim...hatta malım ..... fakat kafam iyi çalışır ellerim sanatım falan var zaten müzisyenim...motor hevesimde çokkk...seviyorum yani motoru...
sizlere sorum şudur...
ben bu alette böyle zaman zaman çin malı olduğundan dolayı sıkıntı çekiorumm... ankarada ikamet ediyorum...bi kere servise götürdüm...bazı parçaları değişti .... 190 lira kitledi.... ve motor daha boktan oldu.... şikayet edicem ama uğraştığıma değmicek biliyorum...allahından bulsun diyorum sadece... asıl soruma gelince...ankarada sağlam bir motor tamircisi varmı ?? yada ben bu işi sizlerin yardımıyla kendim parçaları değiştirebilirmiyim...malzemem falan var....sadece toplayamam diye tereddüt ediyorum...elimde kalırmı?? sizlerden yardım bekliyorum .... gariban adamız ....onlara bayıllacağıma parçalarını alır kendim montelerim..parça bol ve var....fikirlerinizzzzzzz???
umarım motorcu dıye mamak beledıye arkasındakı topal osman mıdır nedır oraya gıtmemıssındır.
190 lıra cıdden bır bakım ıcın cok fazla
250cc lık mondıal 250mct mı bıle cankayada bır cok motorcu 50 lıraya bakımını yapıyor ( yag harıc )
-
03 Ağustos 2010, 11:00
birincisi kelimelerimde nasıl bir sorun var onu anlayamadım?? (ki acaba sen nasıl konuşuyorsun merak ediyorum... :d )
ikincisi yardım burdan istenmez ise bu forumun bir mantığı yok ? diye düşünüyorum.
üçüncüsü yardım edenler için teşekkür eder saygılarımı sunarım..
dördüncüsü : müzisyen olmak sanatcı olmak babındadır ellerin kafan yetenekli olarak düşünebilirsin üstelik aynı zamanda bilgisayar donanımcısı ve yazılımcısıyım aynı zamanda...bu bir artıdır...sadece benim burdann istediğim...acaba buraya bişeyler yazdıkca cevap alırmıyım...ve bu işten çıkabilirmiyim bu kadar... bazıları biraz abartmış sanki ....
saygılar...
-
03 Ağustos 2010, 15:06
ewt şimdi kimin ma olduğu anlaşıldı arkadaşlar.... delinin biri kuyuya taş atmış arkasından gelen lafı da sen bilirsin kocum "tekintekin" oradaki nüansı anlayamıcak kadar mal olan kim acaba :D:D:D: çakallllll...dua etde ankarada deilsin...buranın ne kadar sakat olduğunu sana o zaman gösterirdim.
-
03 Ağustos 2010, 15:21
-
03 Ağustos 2010, 17:09
adminler konuya bakınca kimin haklı olduğunu sanırım çözer...hiçde önemli değil...forumdaki insanların kalitesini gösterir.altı üstü bi "mal" kelimesini kullanıyoruz...ankarada zaten standart bir kelime gibi...mal demek zaten::: inek demek...buda küfürse size diyecek bişey yok.
-
herkeze selamün aleyküm arkadaşlar bi motorsikletim var mondial 151rs ikinci el aldım ama biraz fazla düşmüşler motorla gidişi çalışması falan iyi ama çok hışır bi motor yani biraz bakıma ihtiyacı var bazı yerleri sıkılacak ses gelen yerleri falan var korna çalmıyo falan bu bakımı nerde yaptırabilrim uygun fiyata sanayi ortamını biliyosunuz 2 vida sıkıyo 20 lira istiyo bildiniz biyer varsa söylerseniz sevin irim
-
arkadaşım öncelikle şunu söyleyeyim motosiklet tamir etmek bir sanattır. beceri tecrübe ve kafa ister. gerekli alet edevat ister. bu nedenle eger bu işlerden anlamıyorsan ve sana bu konuda yardım edecek bir arkadaşın yoksa hiç ugraşma. scooter gerek motor aksamı gerekse kaporta aksamı sökmek takmak zordur.
diger konuya gelince burası bir motosiklet forumu. forumun seviyesinin düşmemesi için belirli kurallar konulmuş. bu kurallara riayet etmedigin zaman ceza alırsın. günlük konuşma dilinle buraya yazdıgın zaman tepki çekersin. sonuçta burası sözlük portalları degil.
iyi forumlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)