Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Pervane Egsoz Uçu Yardım :)

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kanuni Tiger 250 cc + Kußa cg100 sport
    Alıntı X-Fi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pervane eksoz uçu diye bişey varmı arkadaşım ucu olacak orası türkçeyi düzgün konuşun yazı yazmasını bilmeyen başlık açmasın.
    arkadaşım burda mahkeme kararı yazmıyoruz anladın istediğim qibi yazarım buranın admini ve modu var daha sana sıra gelmedi bişey dicek varsa ya admin yada mod der sen karışamazsın anlatabıldım mı ?
    [B][COLOR="Purple"]{ HaYaT SLoW Ama ßu JoJuK SpeeDy }:queen:[/COLOR][/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    benimde birkaç kayma durumları oldu çakıla girmiştim ama ginede yapcağımdan geri kalmıyorum ayakla bilekle bişekilde yolda tutuyoruz çok yatırmamak lazım ağırlığı iyi kollayın
    Birönceki mesajında da sen imla hatası yapmışsın kimse sana ukalaca cevap vermemış. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına ok.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    Ç harfi önemli anlam bozukluğu oluyor anlaşılmıyor kısaltmalar olabilir büyük küçük harf olabilir sonuçda okuyorsun niye baş harfleri büyük diye kızmıyorum bak benim adım Coşkun (hadi baş harfini büyük yazayım) ismimi bile Çoşkun yazanlar oldu edebiyat hocam dahil o günden beri kıl oluyorum Ç harflerine doğru yazın arkadaşım niye insanların okumasını bozuyosun sen ç yi doğru kullan ki başkaları benim ismimide doğru yazsın.
    BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Pervane eksoz uçu diye bişey varmı arkadaşım ucu olacak orası türkçeyi düzgün konuşun yazı yazmasını bilmeyen başlık açmasın.
    Bu kadar detaylara takılmayın.
    Dünyanın gidişatında bile çarpıklık varken insanların kusursuz olmasını beklemek ahmaklık olur. Olur öyle şeyler. Kalp kırmaya gerek yok.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Ç harfi önemli anlam bozukluğu oluyor anlaşılmıyor kısaltmalar olabilir büyük küçük harf olabilir sonuçda okuyorsun niye baş harfleri büyük diye kızmıyorum bak benim adım Coşkun (hadi baş harfini büyük yazayım) ismimi bile Çoşkun yazanlar oldu edebiyat hocam dahil o günden beri kıl oluyorum Ç harflerine doğru yazın arkadaşım niye insanların okumasını bozuyosun sen ç yi doğru kullan ki başkaları benim ismimide doğru yazsın.

egzos gözünden kaçmış

sen desene ismimden dolayı kancalı harflere gıcığım diye
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar detaylara takılmayın.
    Dünyanın gidişatında bile çarpıklık varken insanların kusursuz olmasını beklemek ahmaklık olur. Olur öyle şeyler. Kalp kırmaya gerek yok.
    Katılıyorum kardeşim

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Bir çengel için problem yaratmayalim arkadaslar.
    Ama asagidaki cûmle için istediginiz kadar problem yaratabilirsiniz.
    Bu ne ki boyle!!!!!
    Ne ararsan var...
    Alıntı 4Le0nidas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım burda mahkeme kararı yazmıyoruz anladın istediğim qibi yazarım buranın admini ve modu war daha sana sıra qelmedi bişey dicek warsa ya admin yada mod der sen karışamazsın anlatabıldım mı ?
    Güzel kardesim benim.
    Sen buraya yazdiklarini, adminlere-modlara mi yaziyorsun, yoksa üyelere mi?
    Eger üyelere hitap ediyorsaniz,saygi da gostereceksiniz.
    Ustelik güzel birseyler yapmak için basiniz da illa jandarma mi olmasi gerekiyor?

Kimse burada mukemmel bir yazim dili aramiyor.
    Ornegin arkadasimizin "ç" harfine takilmasi yanlis.
    Ama o kullandigin ve Türkçe de olmayan "w" "q" harflerini nasil izah edeceksin?

Burada Türkçe yazisiyoruz.
    Tabii ki hatalar yapacagiz.
    Fakat Türkçe'de olmayan harfleri kullanarak;
    basta Türkçe'ye,
    bizi yetistiren ögretmenlerimize ve en önemlisi Atatürk'e hakaret etmeyecegiz.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    hepiniz boşuna tartışıyosunuz gene bi başlık gene üyeler gene bir tartışma ve gene bir ezme politikası bunu her forum başlıgında her başlıkta görüyorum nedir bu arkadaş paylaşım forumu değil sanki milleti çekememezlik forumu size hitaben deil herkez için söylüyorum.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    Arkadaşlar tamam konu uzamasın ben hatalıysam hepiniz beni affedin başlığı açan arkadaş hata yapmışsa olabilir onuda ben affettim söylemiş bulunayım laf arasında dedim olmadı kusura bakmayın artis çıkışlar yapanlar olmuş napalım dövüşcek halimiz yok vardır bi bildiği deyip susmak düşer.

Konuya dönerseniz egsozdan anlamam ama resimler güzel bişey öğrenmiş olduk.
    BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.

Motosikleti
    mr 250 destro
    arkadaşlar bu pervaneli egsozu takınca video koyarmısınız sesını bır dınleyelım

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    http://www.youtube.com/watch?v=XhxKTITb8PQ

f1 egzos yuksek cc motorlarda işe yarar hayabusadan assagı kurtarmaz
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    edebiyat formuna dönmüş buraları yaawwwsss

Motosikleti
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir çengel için problem yaratmayalim arkadaslar.
    Ama asagidaki cûmle için istediginiz kadar problem yaratabilirsiniz.
    Bu ne ki boyle!!!!!
    Ne ararsan var...

Güzel kardesim benim.
    Sen buraya yazdiklarini, adminlere-modlara mi yaziyorsun, yoksa üyelere mi?
    Eger üyelere hitap ediyorsaniz,saygi da gostereceksiniz.
    Ustelik güzel birseyler yapmak için basiniz da illa jandarma mi olmasi gerekiyor?

Kimse burada mukemmel bir yazim dili aramiyor.
    Ornegin arkadasimizin "ç" harfine takilmasi yanlis.
    Ama o kullandigin ve Türkçe de olmayan "w" "q" harflerini nasil izah edeceksin?

Burada Türkçe yazisiyoruz.
    Tabii ki hatalar yapacagiz.
    Fakat Türkçe'de olmayan harfleri kullanarak;
    basta Türkçe'ye,
    bizi yetistiren ögretmenlerimize ve en önemlisi Atatürk'e hakaret etmeyecegiz.
    kardeşim kimse burda Atatürk'e hakeret ediyor mu etmiyor yeri geldiğinde zibidiyiz ama yeri geldiğindede Atatürk'cüyüz merak etme ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:21 ----------

kusura bakmayın arkadaşlar konu saptı ama ben böyleyim böyle alışmışım benim zewkim böyle renkler ve zewkler tartışılmaz herkez düşüncesini kendisine saklasın lütfen
    yani burda hata yaptıysam forumla ilgili bunu konuyu ya mod yada admin beni uyarır fazla söze gerek yok..

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Bütün problem latin harflerinde, aslında hiç değiştirmeyecektik alfabeyi
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    arkadaş bu forumdaki çoğu kişinin kamyon veya şehir içi hat minibüsü zihniyetli kişiler olduğunu düşünüyordum ta ki bu başlığı görene kadar
    artık eminim ki arkadaş şehir içi hat minibüsçülerine aşırı özenmiş
    artık arkayada orhan gencebayın şarkılarından mısralar yazan çıkarmalar da yapıştırırsın
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

tekintekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki BANDİT 650 S (Haydut)
    Paran varsa aleme çık alem adam görsün, paran yoksa eve git çoluk çocuk baba görsün...

Yüzük lordun yol Ford'un

Paran varsa Range Rover, paran yoksa game over...

Ağlamayı Ferdi'den, bağlamayı Orhan'dan, sevmeyi İbrahim'den öğrendik

Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında, bir gün beni ararsan ya oradayım ya da karşısında

Dikkat: Araçta yalnız var

Bir sana bir de sabah uykusuna doyamadım

Sağlam şöför kalmaz rampada, Müslüm baba sığmaz ipod'a

Senin araban namaz kılıyo mu, benimki Clio

Sarı kızın nazı, Ford'un ara gazı

Al Fordun dizelini, sev köyün güzelini

Güzeli sevdikce nazlanir, Ford'a bastikca sahlanir

Gönlünde yer yoksa güzelim; fark etmez, ben ayakta da giderim

Beni çekemiyorsan anten tak

Hatalıysam çaldır kapat, ben seni ararım

Parayı buldum şimdi kıro olacağım

Menfaat yolunda edinilen dostluk, çile yokuşunda son bulurmuş.

Kızın gülüşüne, kışın güneşine aldanma

Evlenip gideceğime balayına, evlenmem giderim alayına

Dünyayla nişanlı, ölümle sözlüyüm

Önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama...

Fakiri fakir yapan kuru inat, zengini fakir yapan hayırsız evlat, memuru fakir yapan süslü avrat.

Dünyada MAN ahirette iman

Karayollarında degil, senin kollarında öleyim.

Vur kalbime hançeri, yüregim parçalansin; fazla derine inme, çünkü orda sen varsın.

Ankara İstanbul 6 saat sana sevgim 24 saat

Forum Kuralları madde 3: Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)

AYTAÇ
    ADMİNİSTRATÖR

Yaşadığı Şehir: ANKARAOtomobili: '92 Toyota Corona 2.0 GL Hangisini tercih edersiniz?
    doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş bu forumdaki çoğu kişinin kamyon veya şehir içi hat minibüsü zihniyetli kişiler olduğunu düşünüyordum ta ki bu başlığı görene kadar
    artık arkayada orhan gencebayın şarkılarından mısralar yazan çıkarmalar da yapıştırırsın
    Nassssı yanii ? O pervaneli şeyi bizim söfürlermi bulmuş ? Walla bravo akıllı adamlarmışda haberimiz yokmuş
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Motosikleti
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamyoncuları ve minibüscüleri neden küçümsüyorsun dostum onlarda insan deil mi bu devirde minibüscüler olmasa halk nasıl gidecek gideceği yere bu devirde kamyoncular olmasa ticaret ihracat ithalat nasıl olcak bi anlat bakalım ?

tekintekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki BANDİT 650 S (Haydut)
    Sevgili motosikletçi arkadaşlar ,(Ç) meselesinden yola çıkarak ,kamyoncu ,minibüsçü muhabbetlerine kadar gelindi ,bu başlık altında bu tür muhabbetlerin yapılması artık yanlış oluyor gibi ,arkadaşımız özenmiş ,merak etmiş ve heveslenmiş motosikletinin egsoz çıkışlarına pervaneli uç yapmak istemiş ve birşekilde yapamayıp satın almayı tersih etmiş,ısmarlamış,durun bakalım geyik muhabbetine ne gerek var ,adam yapsın etsin sonucu görelim ...Birşeyleri paylaşmak önemli,gereksiz yazışmalar ile biribirimizi kırıcı olmayalım...
    doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    Alıntı 4Le0nidas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamyoncuları ve minibüscüleri neden küçümsüyorsun dostum onlarda insan deil mi bu devirde minibüscüler olmasa halk nasıl gidecek gideceği yere bu devirde kamyoncular olmasa ticaret ihracat ithalat nasıl olcak bi anlat bakalım ?
    kardeş olay küçümseme değil ben sessiz bir mahallede oturuyorum gecenin 2 sinde senin kapının önünden bu zımbırtıları takmış yaşları genelde 25 i geçmeyen (o aracı nasıl alıp sürüyolarsa ticari taşıt kullanma belgeleri oldup olmadığı belli olmayan ) zibidiler yarış yaparsa (ki bunlar arada bir murat 131 ve şahin gibi araçlara terfi ediyolar) sen ne yaparsın sorarım
    ben sağlık personeliyim ailemin yanına evime çok düşük bir zaman diliminde uğrayabiliyorum onu da huzurlu geçirmek istiyorum ve her akşam aynı terrane yaşanıyor bir kaç kez polise şikayet etmeme rağmen hiç bir işlem yapıldığını sanmıyorum çünkü aynı şekilde devam ediyor gariban polis artık bu zibidilerin hangisiyle baş edeceğini şaşırmış durumda
    ben rahatsız olduğum için kendi motosikletinden performans eksoztunu söküp orjinal eksozt susturucusunu takmış adamım ve gecenin köründe pervane eksozt takıp ortalıkta yarışan şehir içi hat minibüsçülerinden aşırı derecede rahatsız olmuş bir adamım buraya kadar sıkıntın varsa sor
    2 bütün minibüsçülere ve kamyonculara aynı muameleyi yapmak hoş değil elbette düzgün şöförlük yapanları tenzih ederim onlar italat ihracat yaparken motosikletlilere en düşmanca tavır içinde olanlar değil midir? bu sitede bunun anketi bile yapıldı arkadaş inanmazsan anket bölümüne bak
    ha bu arada arkadaşlar bu benim fikrimdir beni bağlar hiç bir şekilde hiç kimse bundan sorumlu değildir kendini sorumlu gören varsa da veya kullandığım uslup ağır ise herkesten özür dilerim
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)