ybr 125 parklar ve kısa far yanmıyor
Reklamlar
-
arkadaşlar bende kısa ve uzun mavi ampul var dün gece yola çıktığımda kısa far ve arka park lambası yanmıyordu. Kilometre saati, sinyaller, uzun far ve stop lambası çalışıyordu. Kısa far ve park lambası devresinde arıza mı vardır. Başına gelen varsa yada konu hakkında bilgisi olan varsa cevap yazarsa acilen çok sevinirim.
Reklamlar
-
kısa farın belki patlamış olabilir veya şase kablosu cıkmıştır arka stop da benim öleydi topraklama (şase) koblosundandı bi dene bakalım belki düzelir
-
cevabınız için teşekkür ederim. şase kablosu derken farın mı arka park lambasının mı tam anlayamadım.Farklı bir yerde şase kablosu mu var yoksa motor elektriği biraz farklı biraz yabancıyımda kusura bakmayın. Teşekkürler.
-
eğer anlamıyorsanız bence bi motorcuya goturun derim. elektrik şakaya gelmez, bi hatanda motor yanablir.
-
Hocam ampülleri yanmıştır..Değiştir gitsin..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
ampuller patlamıs olabilir veya farları açıp kapadıgın tuş arızalanmıs olabilir.
-
selam herkese tekrar arkadaşlar ampuller sağlam şaseleride anti pas spreyle temizledim sanırım kablo filan çıktı bir yerlerde. Acaba diyorum farın altında bir kablo rulosu var oradan çıkmış olabilir mi? Olmazsa tamirciye gidecez ama güvenmiyorum ben tamircilere zira motoru tamire götürüyorsun yada arabayı huyu değişiyor ne bileyim garip sesler çıkarıyor filan. Başka önerisi olan var mı? İzmirde sağlam ve kazıkçı olmayan motor tamircisi bilen varsa da yazabilir. Cevaplarınız için bir kez daha teşekkür ederim.
-
arkadaşlar dün çok dikkatli bakınca gördüm arka park lambasının flamanı kopmuş. Sanırım ön kısa far flamanı da koptu o nedenle yanmıyor her ikiside. İlginize çok teşekkür ederim. YBR'nin debriyaj balataları kaç kilometrede değişir ortalama bilen var mı benim motor 2006 model 15000 km'de, vites geçişlerinde bir zorlanma yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)