s.a benim keeway hurricane 50cc bir motorum var 2 zamanlı bu motorun aynısı olan sadece 90 cc olması bir farkıdır.ben benim 50ccye bu 90 ccnişn parçaları olurmu silndir piston vb olursa nasıl bir yol incelemeliyim
s.a benim keeway hurricane 50cc bir motorum var 2 zamanlı bu motorun aynısı olan sadece 90 cc olması bir farkıdır.ben benim 50ccye bu 90 ccnişn parçaları olurmu silndir piston vb olursa nasıl bir yol incelemeliyim
Google Translate görmeyeli epey gelişmiş
Kardeş, konuyu çok talihsiz bir saatte açtın. Bu saatler coq'un ti'ye alma saatleridir ve ilk mesajını ne yazık ki ondan bu şekilde aldıktan sonra, artık bu topikten hayır bekleme
Kimseye de sitem etme, çünkü düşünmeden yazmışsın, ne yazacağını bilmeden paldır küldür tuşlara vurmuşsun. Düşünerek yazsaydın olay bu şekilde gelişmeyecekti
sabah sabah güldürdün beni türkce ögretmenin kim senin :D:D:D
okudugumu anlamadm ama sanırım 50 cc motora 90 cc silindir taksam olrmu diye soruyorsun.olmucak diye bisey yok olr tabiki ama diğer motor parcalarında olan asınma artıcagından arıza yapma olasılıgıda artıcaktı.motorun için arıza cıkarıcagını biliyorsun artk göze alıyorsan değştir.hayırlı günler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)