Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kontak değişimi?

REKLAM ALANI
    volkanmet86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200 MCX / CG Cafe Racer / Pulsar 200 NS
    arkadaşlar kanuni seyhan 250c motorumun anahtarı çalındı. kontağı değiştirmek gerekiyor. nasıl yaparız bi yardımcı olabilecek var mı?
    Eğleniyor muyuz?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Gidiyorsun yeni kontak seti alıyorsun zaten çin malı motorların genelinde kontak alttan fişli fişi çıkart vidaları sök yenisi tak fişi tak bitti gitti
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Motosikleti
    Alıntı Şenonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gidiyorsun yeni kontak seti alıyorsun zaten çin malı motorların genelinde kontak alttan fişli fişi çıkart vidaları sök yenisi tak fişi tak bitti gitti

öyle olduğunu bende biliyorum :D yanlız benim olduğum yerde sıkıntı var da :D acaba hangi modellerin birbirine uyar? mesela şu rialli diye bi parça sitesi var. seyhan 150c nin kontağı var ama benimkine uyar mı bilmiyorum...
    Eğleniyor muyuz?

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dedigin motorun kontak ile direksion kiliti ayrı ayrı diye hatırlıyorm.sana en ucuz yollusundan tavsiyem pejo veya mobillet in kontakları war 4 liraya onlardan al 4 kablolu onlar 1 ile 2 weya 3 ile 4 e baglarsan devreyi tamamlatırsın. kontagın görewi zaten dewreyi tamamlamak. sorun olrsa yaz yardımcı olurum.gecenlerde arkadasın motora baglamıstım.

Motosikleti
    Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dedigin motorun kontak ile direksion kiliti ayrı ayrı diye hatırlıyorm.sana en ucuz yollusundan tavsiyem pejo veya mobillet in kontakları war 4 liraya onlardan al 4 kablolu onlar 1 ile 2 weya 3 ile 4 e baglarsan devreyi tamamlatırsın. kontagın görewi zaten dewreyi tamamlamak. sorun olrsa yaz yardımcı olurum.gecenlerde arkadasın motora baglamıstım.
    evet kilitle kontak ayrı ayrı. olmuşken az kaliteli olsun diyorum. seyhan 150c nin kontağını bi deneyeceğim. zaten 10tl fazla bi kaybım olmaz herhalde...
    Eğleniyor muyuz?

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı volkanmet86 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet kilitle kontak ayrı ayrı. olmuşken az kaliteli olsun diyorum. seyhan 150c nin kontağını bi deneyeceğim. zaten 10tl fazla bi kaybım olmaz herhalde...
    10 lirası falan önemli deil.düzgün calısması önemli olan.150c nin baglantısını bilmedgnden ugrastırır we ne kdr dogru olr bilmiyorm.en basitinden ve en ucuzundan isini görücek sekilde yaptr bence.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)