arkadaşlar yeni aldıgım asya 150 t1 motorsikletimin yag koyuluyormu koyulmuyormu bilmiyorum acil yardımcı olursanız sevinirim tşkler.:=)
arkadaşlar yeni aldıgım asya 150 t1 motorsikletimin yag koyuluyormu koyulmuyormu bilmiyorum acil yardımcı olursanız sevinirim tşkler.:=)
dostum sen ne diosun ya yagsız çalışan motosiklet üretmişlerde bizim haberimizmi yok :S
ha benzine yag diosan kesinlikle koyma ama motorunun 500-1500-3000-5000-7000-9000 gb bakımlarında her seferinde yagını değiştirmek zorundasın.ve 15w40 yag koyucaksın castrol bu kadar basit bnm anlamadıgım bunu dahi bilmeyen bi insan nasıl motor alıp binebiliyo? yada bnm yalnıs anladıgım bi nokta varsa söle !
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
castrol acteo yağ var 15-40 scoter yağı ..
2000 km de bir değiştirilir. motorun altında tapayı göreceksin zaten o vida nın bir de pulu vardır. o pul 3-4 değişimde bir değişmesi gerekir. forumda yağ nasıl değişir diye fotoğraflı başlıklar var.
dip not : tapa yı yerine sıkarken güç denemesi yapmamalı çünkü aşırı sıktığında sonradan eklediğin yağ hem ısıdan hem basınçtan çok daha sıkıştırıyor. diğer yağ değişiminde sökmek ölüm gibi.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
SEn aldığında koymuşlardır..Ama sen her zaman yola çıkarken yağını kontrol et en başta..
Daha sonra servis kitapçığında yazan km lerde değişim yapacaksın tabi ki servislerinde....
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
şu sitede gördüğüm en garip soru. arkadaşım sen bırak bu işi
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)