Racer 200 vibrasyon sorunu çözümleri
Reklamlar
-
2. El aldıgım motorum racer 200 de 5. viteste aşırı titreme oluyor.titresimden dogan ses te canımı sıkıyor tabi bircok forum topick ten baktıklarıma göre
ön dişli deiştirin azalır yazmışlar
motor baglantı noktalarına kece plastik conta koymak
eksozlarımdaki baglantılarda plastik conta var onu direk yapmışlar aldıgım kisi.
Sİzin önericeginiz yada yaptıgınız bu konu hakkındaki deişikler için yardımlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
bende kanuni racer 200 wardı aynı sorun bendede wardı 5. viteste 100-110 qeldıkten sonra uzerınden atıcak qıbı tıtrıyordu bn sattım kurtuldum ona 1 sene bi çözüm bulamadım 5 para etmez
[B][COLOR="Purple"]{ HaYaT SLoW Ama ßu JoJuK SpeeDy }:queen:[/COLOR][/B]
-
tek silindirli motosikletlerde genelde vibrasyon oluyor baya. bide cin mali olunda artiyordur tabi . ama tek silindirlilerde o hizlarda ve devirde vibrasyona pek yapcak bisi yoktur diye dusunuyorum
-
ön dişliyi büyütüyorsun,
motor bağlantı civatalarının altlarına bakır etli pul koyuyorsun,
her cıvataya 2 somun (Kontra sistemi ile kilitleme) takıyorsun,
bu şekılde vıbrasyon %50 azalacaktır.
eğer bütçende kısıtlama yok ise,
kaliteli bir arka lastikte vıbrasyonu azaltmanı sağlayacaktır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
bende seyhan 150 cc var aynı vibrasyon bundada var bu motorların kaderi bu çözümü orjinalden yok arkadaşların dedikleri var ama değermi bilmiyorum bende titreşimle yaşamaya alıştım......
-
Titreşimli motosikletlerde titreşim asla engellenemez, azaltılamaz. Azalttım demek bile çözüm değildir, kısa sürede eski haline dönecektir.
Alışın kardeşim, alışın. Yada satın, bu kadar basit.
-
Dök 1 litre benzin yak
Umarım çözersin...
Pinokyoyu yapan Gepetto değilim ki her odunu adam yapayım...:wiinkk:
-
hızlı gitme kardeş yada alısacaksın yada satacaksın başka cozumu yok
diişli değiştirme ben arastırdım motoru yorarsın uzun vadede zararlı
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
dier racer de
Oturdugum semt te bi tane daha racer 200 var 2008 model oda ama motorla baya bi oynama yapmış almadan önceki kişi motorcudan almış o motoru sonra bizde gittik işte benim motoru gösterdik böle böle dedik adama titresimi nasıl indirgeriz.dier motoru sürdüm bi damla titresim yok. sonra adam dedi tamamen bi bakıma girmesi lazım amörtsörlerden debriyaj falan filanına kadar bakmamız lazım dedi dedim kaca patlar max adam kendini 500 e ayarla dedi. gelde küfür etme para yok diye 1500 e racer almısım adam 500 masraf cıkardı gülcen mi aglıcan mı ha motorumdan memnunum bi titresim var iste onuda çözülmüsünü görünce bende bulurum diyorum yardımlarınıızla.tabi titresimden dogan 5000 devir altındaki sesi de gidermek amacım.deli ediyor onun yüzünden redline geziyorum full. Racer olan tüm arkadaşlardan yardım bekliyorum.
ilgileriniz içinn teşekkür ederim hepinize
-
10 Temmuz 2010, 12:45
Teksoy adlı üyeden alıntı
2. El aldıgım motorum racer 200 de 5. viteste aşırı titreme oluyor.titresimden dogan ses te canımı sıkıyor tabi bircok forum topick ten baktıklarıma göre
ön dişli deiştirin azalır yazmışlar
motor baglantı noktalarına kece plastik conta koymak
eksozlarımdaki baglantılarda plastik conta var onu direk yapmışlar aldıgım kisi.
Sİzin önericeginiz yada yaptıgınız bu konu hakkındaki deişikler için yardımlarınızı bekliyorum.
Titreşim o kadarda olmaması lazım..Balansör dişlisinde sorun vardır..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
10 Temmuz 2010, 12:51
asd
Balansör dişlisi dedigin nedir nerede bulunur
-
10 Temmuz 2010, 12:51
titrer arkadaşım titrer Çinçançon ise titrer. çinlilerin içerisinde titremeyen tek motor asy GY-2 200 enduro
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
-
10 Temmuz 2010, 13:00
RAcer öndişli
Racerin ön 17 dişlisini nerden temin edebilirim ne diyerek aramalıyım.
-
10 Temmuz 2010, 13:14
Teksoy adlı üyeden alıntı
Racerin ön 17 dişlisini nerden temin edebilirim ne diyerek aramalıyım.
racer macer farketmiyor git servise bana ön 17 dişli ver tamam baska bişeyi yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)