Başlıkta belirttiğim sorunu evimde nasıl çıkarabilirim ya bide ben yağ değişimi yapıcam http://skuterownia.com.pl/images/pro...40_AA15521.jpg bu yağ cup'lar için nasıl iyi mi? bunu aldım
Başlıkta belirttiğim sorunu evimde nasıl çıkarabilirim ya bide ben yağ değişimi yapıcam http://skuterownia.com.pl/images/pro...40_AA15521.jpg bu yağ cup'lar için nasıl iyi mi? bunu aldım
Dostum biraz gaz yaağı al.Biraz da üstübü,eski bez yada pamuk,güzelce sil.Hepsi çıkar gider.Kolay gelsin.
gaz yağını nerden bulabilirim. acaba ? veya başka önerileriniz var mı
benzin ......
benzin plastik aksamı ve boyayı yakar... sakın deneme..... mazot işini kolayca halledecektir.. ustupu yada bezle sil
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
ispirto
reklamcı da çalıştım ispirto mavisinden
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
ya abi ispirtoyu nerden bulabilririm veya mazotla kesin sosonuç elde edermiyim nasıl uygulamam gerek platik aksama bi de anlatsanız süper olur
mazot da olur ama mazot açık renk ise gri veya beyaz gibi olan yerleri sarartır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:57 ----------
bakkalda isporto vardır. bulamazsan mazot da olur bir pamuğa az dök dairesel şekilde silersin yapışkanları gider.
ispirto veya mazot kesin işe yararmı? bu yapışkan izleri deli etcek beni :(
yarar yarar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:01 ----------
tek bir şey var motor 3 yıllık ise şimdi söküyorsan yapışkanlardan eser kalmaz ama boya farklılığı oluşur. gölgede kalan daha koyu kalabilir o da pasta cila işidir.
Gazyağı bulunur sanayide, yağcılara sorun. İspirto daha kolay çıkarabilir denemek lazım.
bendede ole bi sorun vardi reklamci tanıdık tiner ile ispirtoyu karıştirip cikartti cillop gibi oldu tinerin ozelliğini zayiflatmak için ispirto kullanmışti...
aseton yada benzin kafana göre anında çıkartır ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
önce ıslat yumuşasın sonra kuru bi bezle bastırarak sil ben öyle yapmştm
Ilık az sabunlu su ile bastıtarak temizle sonra kurula olmuyorsa tekrarla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)