Aküyü söktüm??? yardım lütfen
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Neden Olsunki + ve - Uçlarını Çakıştırmadığın Sürece Sorun Olmaz + Ve - Yi Takarken Dikkat Et Yeter
"TayGuN"
"GuNControll"
"Hızlı Gidebilirim Sen Yapma Telaş (; "
-
bişey olmaz tekrar tak bağlantıları sağlam olsun temizlemen iletkenliği arttırır zararı olmaz patlamazda önce artıyı(+) sonra eksiyi(-) bağla
BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.
-
Tam nereyi makasla kesitigini anlamadim. Kabloyumu , akunun ucunumu. Resim koyarsan ne yapman gerektigini soyleriz. Sikintin buyuk degil ama ne yaptigini tam anlamadim
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
aküye bağlı olan kabloları kestim. motorumu çok güzel yapıcam a'dan z'ye komple temizlik ve bakım yapıcam kendi çapımda
Bu arada ilginize teşekkürler.
-
Normalde bu işleme girişmeden önce başlık açılması gerekirdi.
Sonucunun ne olacagini bilmedigin birşey yapmişsin ve yaptiktan sonra başlık açmışsın
Bir daha elektrik aksamlarina bişeyler sokmadan önce aç başliklari bence
Şimdi sevgili kardeşim akü kutupbaşı vidaları söktüm attım demişsin. Akü kablolarını kelepçesiz bağlamayı düşünmüyorsun değilmi? Eğer öyle birşey düşünüyorsan bu düşünceden vazgeç. Söküp attığın vidaların aynılarını bulabilirsen bi hırdavatçıdan satın al. Kabloyu kestiğin yerden kelepçeleri yeniden tak, her iki kabloyu ucunuda kelepçelere taktıktan sonra önce (+) sonra (-) olmak üzere akü montajını yap..
Akü kutup başlarını temizledikten sonra akü üzerindeki kurum kalıntılarını sil. Aksi halde aküyü bagladiktan sonra bu kalıntılar +/- kutuplarına direk akım gönderip akünün patlamasina neden olur. Son olarak kutup başlarına gres yag sür..
Kolay gelsin.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
motor çalışmıyor ki =) evde sigorta kapalıyken apmul takan adamı elektirik çarpar mı söktüğün gibi tak, bide wd-40 ile güzelce yağla bidaha oksitlenmesin ;)
-
önce + kutubunu sonra - kutubunu bağla ya birde bu kutup başlarına gres niye sürüyoruz bunu neden yapıyoruz ?
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
_w_ adlı üyeden alıntı
ya birde bu kutup başlarına gres niye sürüyoruz bunu neden yapıyoruz ?
Oksitlenmeyi engellemek için
-
07 Temmuz 2010, 12:14
-
07 Temmuz 2010, 12:59
inş. sıkıntı yaşmam beceririm bu işi tşşkür herkese
-
07 Temmuz 2010, 13:28
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
08 Temmuz 2010, 14:17
Dostum neden kestin ya.Çok uğraşacaksın şimdi. . .Bence güzel bir temizle benzini kapat,karbüratörü kapat.Yıka tazyikli suyla.sonra ufak tefek eksikleri tamamla.Topla.Hadi kolay gelsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler