merhaba ,
arkadaşlar marş motoru dönüyor fakat motor çalışmıyor sebebi ne olabilir?
merhaba ,
arkadaşlar marş motoru dönüyor fakat motor çalışmıyor sebebi ne olabilir?
Benzin yoktur?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
suya girdiysen bujilerin ıslanmıstır ???
v-for racing
elektrik aksamında sorun vardır buji kablosu buji karburator alternatör beyin kablolarda kısa devre herşey oalbilir benzine baktınmı hehe
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
ateşlemeye ve benzine bak:D
[COLOR="Blue"][B][I]Bize motorsiklet tamirini öğreten ayda 5 dolara çalışıp günde 3 öğün prinç yiyen çinlilere kucak dolu teşekürler...:bounce:[/I][/B][/COLOR]
benzin var ben bujilere bakayım sökebilirsem tabi
buji kablonu bi kontrol e derim
motorlarda ayak kaldırılmadığı zaman marş basmaz bildiğin gibi.bazı motorlarda ise marş motoru çalışıyor ama bujilere ateşleme yapmıyor.ayaklık müşüründe problem olabilir.temassızlık yapıyor olabilir.
Motorunun Ne Olduğunu Yazmamışsın ama,
eğer STOP BUTONU VARSA O KAPALI KALMIŞDA OLABİLİR
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
motosiklet fym 250 chopper ayaklık ile ilgisi yok ayaklık açıkkende çalışıyor
çeşitli sebepler olabilir:
-motora benzin gitmiyodur
-bujilerinde sorun vardır
-cdi ateşleme yapmıyodur
-marş motorunun dişlisi sıyırmıştır
- marş motorunun rölesi arızalıdır
merhaba ,
arkadaşlar bu dediklerinize teker teker bakacağım işim epey var demek .ilk önce bujilerden başlayayım bakalım ne olacak ..
herkese teşekürler fikir verdiği için
Motoru alalı 3 hafta oldu yaşım 17 eski motorum truva tr 125 - 19 a idi ve çok memnundum ama eksiği vardı ben yaptıramıyordum sattım 2 kişi çekiş güçü azdı pişmanlık sonra asya 150 t 19 a aldım daha ruhsatı gelmedi son paramı buna verdim ilk kışın gaz teli kitlendi tm dedim sonra kelepce yokru onu yaptırdım ve buqunde motor çalışmıyor hem marşla hem ayakla akü var herşeyi tm çalışmıyor zorluyorum çalıştı gaz gelmedi geri istop eddi nie çalışmaz bu lanet motor asya fln hikaya 3 marka honda yamaha ve truva dan şaşmayın beyler motorcu çok uzak param bitti sayılır 1500 tl verdim asyaya böle motoru ben alanıda satanında daha toplasan 40 km gezmedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Motoru alalı 3 hafta oldu yaşım 17 eski motorum truva tr 125 - 19 a idi ve çok memnundum ama eksiği vardı ben yaptıramıyordum sattım 2 kişi çekiş güçü azdı pişmanlık sonra asya 150 t 19 a aldım daha ruhsatı gelmedi son paramı buna verdim ilk kışın gaz teli kitlendi tm dedim sonra kelepce yokru onu yaptırdım ve buqunde motor çalışmıyor hem marşla hem ayakla akü var herşeyi tm çalışmıyor zorluyorum çalıştı gaz gelmedi geri istop eddi nie çalışmaz bu lanet motor asya fln hikaya 3 marka honda yamaha ve truva dan şaşmayın beyler motorcu çok uzak param bitti sayılır 1500 tl verdim asyaya böle motoru ben alanıda satanında daha toplasan 40 km gezmedim
[QUOTE=ffatih;2574416]Motoru alalı 3 hafta oldu yaşım 17 eski motorum truva tr 125 - 19 a idi ve çok memnundum ama eksiği vardı ben yaptıramıyordum sattım 2 kişi çekiş güçü azdı pişmanlık sonra asya 150 t 19 a aldım daha ruhsatı gelmedi son paramı buna verdim ilk kışın gaz teli kitlendi tm dedim sonra kelepce yokru onu yaptırdım ve buqunde motor çalışmıyor hem marşla hem ayakla akü var herşeyi tm çalışmıyor zorluyorum çalıştı gaz gelmedi geri istop eddi nie çalışmaz bu lanet motor asya fln hikaya 3 marka honda yamaha ve truva dan şaşmayın beyler motorcu çok uzak param bitti sayılır 1500 tl verdim asyaya böle motoru ben alanıda satanında daha toplasan 40 km gezmedim[COLOR="Silver"]
Geçmiş olsun arkadaşım sıkma canını çalışmamasının birçok nedeni olabilir istanbuldaysan yardımcı olabilirim
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)