Arkadaşlar 150cc motor kulanıyorum ama devir saatim çalışmıyor bunun sebebi nedir nasıl bi yöntem ile tamir ede bilirim kendim uğraşsam becere bilirmiyim ?
Arkadaşlar 150cc motor kulanıyorum ama devir saatim çalışmıyor bunun sebebi nedir nasıl bi yöntem ile tamir ede bilirim kendim uğraşsam becere bilirmiyim ?
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Arıza devır saatınde olmayabılır. Ona baglı olan kablolar var motor uzeınden bilgileri alıyor orada da arıza olabılır. Bence sen ugrasma ugrasırsan harıka becerebılırsın.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
devir saatin elektronik mi yoksa tel ilemi çalışmakta? Tel ile çalışıyorsa teli kopmuş olabilir. elektronik tipse bağlantı kablolarını kontrol etmelisin.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
kendim uğraşma istiyorum ama devir saatini kablolarıyla ilgili yada nerden güç aldığıyla ilgili bi bilgim yok onun için bi şema yada daha önce uğraşan warsa biraz yardımcı olursa minettar olurum
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)