Vites göstergesi hakkında
Reklamlar
-
arkadaşlar bu problem bende daha öncede olmuştu( geçen sene felan )
sonra kendiliğinden kayboldu.
kontağı kapttığımda vites 1 deyse 1 ışığı çok soluk bi şekilde yanıyor (kontak kapalı iken ) 2,3,4,5 hepsi aynı birde yine kontak kapalı iken 1. vites ışığı yandığında farları açarsam o 1.vites ışığı gidiyor farlar yanmıyor ama yada 1.vites işığı yanarken firene bastığımda 1.vites ışığı yine gidiyorr ve fren ışığı yanıyor.
sizce sorun neden olabilir?
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
Reklamlar
-
kontağa bağlı, kontak kapatıldığında elektrik devresini kesen rölede bir sorun vardır. kesme işlevini tam yapamayıp zayıf bir miktar elektrik geçirmektedir; öyle ki gösterge lambasını hafifçe yakıyor, fakat far yakmaya yeterli güçte değil.
-
aküye baktıtabilirsin eskimiş olabilir.
-
Motosikletinin elektrik tesisatında kısa devre var diye düşünüyorum, aman vites gösstergesi bozulmasın zor bulursun
doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...
-
akü zayıflamış arkadaşım qit aküyü deqiştir tıkır tıkır çalışır ama işin ucuzuna bakim dersen akünün suyunu deqiştir aküyü sanayide 1 saat şarj ettir tmmdır ikiside işini qörür ;)
-
tekintekin adlı üyeden alıntı
Motosikletinin elektrik tesisatında kısa devre var diye düşünüyorum, aman vites gösstergesi bozulmasın zor bulursun
sorunu buldum kablo kısa devre yapıyomuş
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
-
ehhe tam yazıyordum başıma gelmişti cup ta ona benzer bişi kontakta kısa devre vardı soguk lehimden dolayı.
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)