Herkese merabalar arkadaşlar , bugün başıma ilginç bi durum geldi herzaman çok güvendiğim beni yolda bırakmaz dediğim vfr800 üm bir anda pes dedi , teknik olarak sorum ise şudur . Olay sırasına göre aynen şöyle ; Motorumla her yazın olduğu gibi Ankara İzmir oradanda Dikiliye yazlığa gidecektim , Ankara , İzmir ve Dikiliye kadar hiç bir sorunum yoktu tıkır tıkır çalışıyordu , fakat ilginçtir ki son durağa 1 km kala fotoğraf için durduğumda motor bidaha çalışmamak üzere sustu. Motoru durdurdum. ve tekrar çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde benzin pompasından bir kaç sn liğine gelip sonradan susan ses te çok farklı bir ton vardı ve hiç susmuyordu , göstergem de herşey normaldi fakat ABS lambası normal yanması gerekirken sönük yanıyordu , ön farlarım sönmüştü , motorun sinyalleri sürekli olarak ve çok düşük bir parlaklıkta yanıyordu ve marşa bastığımda motor gayet güzel marş basıyor ama çalışmıyordu elektrik devrelerinde ki sapıtma üzerine durumun elektrik sistemiyle alakalı olabileceğini düşünüp sigorta ve bağlantı yerlerini kontrol edip temizledim ama sorun çözülmedi , biryerlerde kısa devre olması böyle bir duruma sebebiyet verirmi motorda teknik bir arıza olduğunu düşünmüyorum çünkü elektrik sistemindeki arızalar bu modellerde immobiliser i devreye sokup motorun kitlenmesine ve çalışmamasına neden olabiliyor , fakat durup dururken kupkuru havada neden böyle bir sorun çıktı anlamadım acaba beyin demi bir sorun var yada bu sorunun kaynağı ne olabilir , fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum . Motoru İzmire götürtcem baktırmaya fakat kafama çok takıldı bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler