Sonuç nedir? Varmı bir gelişme?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
önce bir dolu aküyle dene sonra ateşleme var mı ona bak ardından enjektorlere yakıt geliyor mu kontrol et bunları yapmana ragmen calısmazsa servis yolu gorunur
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Konuyu merakla takip ediyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
2002-2005 vfr ler için bir hata raporu buldum nette.konuyla alakası olabileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum.
http://translate.google.com.tr/trans...lems%26hl%3Dtr
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Arkadaşlar herkese tahminleri , önerileri için teşekkürler bugün itibariyle usta bütün bunlara neden olan küçücük bir devrenin küçücük bir soketinin içindeki kablonun eridiğini tespit etti arızayı yapar yapmaz motor maşallah canavar gibi eski haline döndü ama yinede tüm devre elemanlarına bağlantı noktalarına göz atıyor , nedeni ise zamanla parça ömrü bitiyor dedi , haklıda her parçanın bir ömrü wardır bu sokette kabloda olsa böyle ,sonuç olarak küçücük bir arıza kocaman sorunlara neden oluyor, usta tüm devre elemanlarını sökünce gördümki bazen çok pisken erinipte bsaınçlı suyla yıkadığımız motorlara kesinlikle böyle bir uygulama yapmamak gerekir motor her nekadar yalıtımlı sağlam olsa bile uzun vadede bu şekilde geri dönüş yapabiliyor kullanıcısına , okadar kabloyu devreyi üniteleri bir arada görüp bir an için bir damla suyun oralara gidebileceğini düşündükten sonra kesin kararımı aldım basınçlı suyla yıkamak yok , sorun büyük değil fakat çok daha büyük problemler açabilirdi.......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------
elektrik tesisatının yoğun olduğu bölgeler radyatörlerin üst kısımlarında toplandığı için özellikle sıcak havalarda , motorun fan açtığı zamanlarda( ki ben fansız bir an bile şehir içinde dolaştığımı hatırlamıyorum) zamanla devrede bu tip sıcaklık kaynaklı sorunlar olabiliyormuş , fakat bu durum her tip motor için geçerli dedi , buradan vfr almak isteyen arkadaşlarında gözlerini korkutmayalım
Bununla geçmiş olsun diyelim o zaman, vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Geçmiş olsun,basit bir sebepten kaynaklandığına ve fazla sorun açmadığına sevindim.
Şuan benim vfr de aküyü şarj etmiyor. Aküyü rc modelci olduğumdan kendi şarj aletim ile şarj ettim (1000W lık ve akla gelebilecek her türlü elektrik depolayıcı şarj / kurtarma modu var) Lakin bir hafta sonra tekrar marş basmadı. Vurdurdum 50 km gittim sadece bir kere marşa basacak kadar şarj etti. İkinci marşı çeviremedi...
Motor çalışırken aküye şarj için gelen voltajı ölçüyorum gayet sağlıklı.
Tek düşüncem xenon far takmış önceki sahibi onlar... Xenon farlar konjektörü bozabiliyor biliyorsunuz. Umarım konjektörü yememişizdir. Hafta içi tamirciye götüreceğim bakalım sonuçlar ne olacak.
Bilgi amaçlı durması internet dünyasında durması ve başkalarının da işine yaraması açısından sonucu bildiririm.
Büyük ihtimalle alternatör sargısı gitmiştir, yenisi 1500tl civarı ben tekrar sardırmayı seçtim. 3-4 kez yolda kaldım berbat bir duygu Allahtan çözüldü. Xenon'un bu sorunu yarattığını düşünüyorum. Serviste aynı şeyi söylemişti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)