Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bws ye rektefe zamanının geldiğini nasıl anlarız

REKLAM ALANI

mrb arkadaşlar 2005 model 27000 km de bws sahibiyim geçenlerde bi bws ile kapıştık ve 60 km hıza gelinceye kadar o beni geçti ve benim motor maksimum 85 yaparken o 95 yapıyor acaba benim rektefe mi yaptırmam lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    rektifiye yaptırmana gerek yok .. buji degiştir hava filitreni temizle hatta yenisini taktır .. 2 zamanlı yamahayı kolay kolay öldüremezsin .. 2 zamanlı yagını full sentetik kullan zamanla kullandıgın yag performansı arttıracaktır .. ayrıca güzel bir karbüratör hava ayarı istedigin sonuca kolayca ulaştırır

fakat zaten motorun yapabilecegi hız limiti 95 100 arasındadır .. yani normaldir kilo agırlık vs nedenler km/h kaybetmene yol açar
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

Siyah-mavi duman atmıyorsa sorun yok, karbüratör ayarı,lastiklerin havası-kabaklığı egsozun içinin dağılması vs. farkı olabilir.

buji değişti hava filtresi ve kalbüratör temizlendi zaten o şekilde 85 e çıktı 75 i geçmiyordu aldığımda(70 kg yim) dün bi arkadaşa emanet verdim motor arza yapmış sanayiiye götürmüşler rektefe lazım mış masrafları arkadaş karşılayacak ayrıca pistonlar 1 numara büyük takılacak mış yoksa yine aynı sorun oluşurmuş yeni pistonlarla benim bws 110 luk filan olacak

motordan çıkan piston

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:02 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------

çıkan piston bu arkadaşlar 1 numara büyük piston takıldı hava filtresi buji kalbüratör temizlendi 15 gün sonra ngk buji takılacak şu an motor uçak gibi oldu piston büyüyünce tork da arttı haliyle çıkan piston da bu motorun ilk açılışıymış

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    rodajını iyi tamamlamak gerekli
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

rodaj için bi tavsiyeniz var mı

[QUOTE=07_GENÇLİK;2105955]rodaj için bi tavsiyeniz var mı[/

bende bwsin pistonunu degiştirdim fakat iyk marka aldıgım piston şişme yapıyor tam gazda, rodajı tamamlamama ragmen..siz acaba ne marka hangi pistonu kullandınız yardımcı olursanız sevinirim...

feliçita - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PİAGGİO BEVERLY 500**2006**
    [QUOTE=freakezoid;2359805]
    Alıntı 07_GENÇLİK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rodaj için bi tavsiyeniz var mı[/

bende bwsin pistonunu degiştirdim fakat iyk marka aldıgım piston şişme yapıyor tam gazda, rodajı tamamlamama ragmen..siz acaba ne marka hangi pistonu kullandınız yardımcı olursanız sevinirim...
    rodaj 1000 km yi geçtimi acaba..bende de aynı sorun olmuştu..tamirci(servis demiyorum)500 km 60-70git 500 den sonra motoru zorla demişti..ben yermiyim 1000 km yaptım rodajı..motosiklet yer uçağı oldu..herzaman 60 ile çıktığım rampa bu sefer 80 oldu...hergün motorum birazdaha başkalaşıyor..ama benden tavsiye uzun yolda yaptım rodajı...gidiş geliş herzaman 100 km yi geçmeli...bu benim görüşüm
    apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...

[QUOTE=feliçita;2359835]
    Alıntı freakezoid adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rodaj 1000 km yi geçtimi acaba..bende de aynı sorun olmuştu..tamirci(servis demiyorum)500 km 60-70git 500 den sonra motoru zorla demişti..ben yermiyim 1000 km yaptım rodajı..motosiklet yer uçağı oldu..herzaman 60 ile çıktığım rampa bu sefer 80 oldu...hergün motorum birazdaha başkalaşıyor..ama benden tavsiye uzun yolda yaptım rodajı...gidiş geliş herzaman 100 km yi geçmeli...bu benim görüşüm
    600km olmustu fakat motoru aldıgm ilk gün bile 50 ile giderken stop etti.. tekrar actırdım bugun piston cizik içinde... yeni kaliteli bi piston arıyorum.. motoliz de orjinal bws pistonu var sanırım önerirmisiniz..?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)